Στο σφυρί μια ολόλευκη BMW M3 E30 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Στην Ευρώπη η BMW M3 E30 θεωρείται και είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά σπορ αυτοκίνητα της 10ετίας του '80 και μία από αυτές θα αλλάξει σύντομα χέρια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 E30 σε δημοπρασία 2022

Η πρώτη γενιά της BMW M3 είναι ήδη ένα κλασικό μοντέλο μεγάλης αξίας με την τελευταία να ανεβαίνει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Διαβάστε επίσης: Στους 720 ίππους η BMW M3 μέσω G-Power!

Οι Βαυαροί προχώρησαν στη δημιουργία της πρώτης M3 ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού και λογικά ούτε και οι ίδιοι πίστευαν στην επιτυχία που είχε το coupe μοντέλο τους αναφορικά με την απήχησή του στο κοινό.

Η ολόλευκη αριτεροτίμονη M3 που βλέπετε στις οθόνες σας θα βγει σύντομα το σφυρί από την RM Sotheby’s και ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της. Κατασκευάστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 1988 και παραδόθηκε καινούργια στον κάτοχό της στην Ιαπωνία ένα χρόνο αργότερα.

Το σπορ coupe των Βαυαρών φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση που δικαιολογείται τόσο από την εμφάνιση του λευκού χρώματος του αμαξώματος όσο και και από την εικόνα του εσωτερικού. Οι γκρι υφασμάτινες καρό επενδύσεις των καθισμάτων δεν παρουσιάζουν φθορές και το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη της καμπίνας.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι στο χρόνο με μία αψεγάδιαστή BMW M3 E36

Tο οδόμετρο της συγκεκριμένης M3 έχει μόλις 7.133 χιλιόμετρα, με την αγγελία της RM Sotheby’s να αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια το αυτοκίνητο βρισκόταν ακινητοποιημένο μέρος τις “στατικής” συλλογής του ιδιοκτήτη του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης συστήνει στους εν δυνάμει αγοραστές να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη μηχανικό έλεγχο πριν αποφασίσουν να βγουν στο δρόμο με αυτή τη M3. Μάθετε περισσότερα για την λευκή BMW M3 E30 και δείτε την αγγελία της σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.