Στον τελικό του Euro 2024 με την BYD! Πώς θα “τα δεις όλα” δωρεάν

To Euro 2024, το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ευρώπης πλησιάζει και η BYD στέλνει τέσσερεις υπερτυχερούς στον τελικό της διοργάνωσης με ένα test drive.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η BYD σε πάει στον τελικό του Euro 2024

Μια ανεπανάληπτη ευκαιρία δίνει στο κοινό η BYD, ως Επίσημος Χορηγός του UEFA Euro 2024, με την διεκδίκηση δύο διπλών εισιτηρίων μέσω του διαγωνισμού “Drive your way to Euro”, για τον μεγάλο τελικό, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νέα καταστήματα της BYD στην Αττική

Η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα χτυπά στα γήπεδα της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι από τις 14 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό να αποτελεί και το αποκορύφωμα της πολυαναμενόμενης για τους φίλους της “στρογγυλής θεάς” διοργάνωσης.


Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει δύο διπλά εισιτήρια έως και τις 8 Ιουνίου μέσω μιας εξαιρετικά απλής διαδικασίας που θα το φέρει παράλληλα πιο κοντά στα μοντέλα της BYD.

Διαβάστε επίσης: Η BYD συστήνεται στο ελληνικό κοινό με νέο σποτ (Video)

Συγκεκριμένα όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν ένα test drive του μικρομεσαίου compact SUV Atto 3 ή του πολυτελούς Seal σε μία από τις εκθέσεις BYD Σφακιανάκης, σε Λεωφόρο Κηφισίας 57, Μαρούσι ή στη Λεωφόρο Αθηνών 173, στον Κηφισό, θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση του διαγωνισμού, εφόσον φυσικά το επιθυμούν.

Για διευκόλυνση εκείνων που ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό αλλά και για ένα test drive των μοντέλων της BYD, η ελληνική αντιπροσωπεία έχει διαμορφώσει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της (μπορείτε να την βρείτε εδώ) όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για το διαγωνισμό και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση του test drive ανάλογα τη διαθεσιμότητά τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.