Τα ελαστικά αυτοκινήτων στην υπηρεσία των σκύλων

Η εταιρεία κατασκευής ελαστικών Yokohama βρίσκεται κοντά στα τετράποδα φιλαράκια μας παρουσιάζοντας μια άλλη χρήση των ελαστικών αυτοκινήτου, ειδικά για σκύλους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με αυτό τον τρόπο η Yokohama, θέλησε να μας αποδείξει πως ένα άχρηστο υλικό, όπως τα φθαρμένα ελαστικά αυτοκινήτων, μπορεί να αποκτήσει έναν διαφορετικό ρόλο και να παραμείνει χρήσιμο.

Συγκεκριμένα, η Yokohama έχει δωρίσει 190 άχρηστα ελαστικά, στην μη κερδοσκοπική οργάνωση της Neighborhood Woof, προκειμένου αυτά να επαναχρησιμοποιηθούν ως “κρεβάτια” για αδέσποτα σκυλιά, στο καταφύγιο της στο Δελχί.

Η Woof περιθάλπει τα τοπικά αδέσποτα σκυλιά που έχουν τραυματιστεί, διεξάγοντας παράλληλα προγράμματα στείρωσης και εμβολιασμού. Σύμφωνα με την ΜΚΟ, τα ελαστικά μπορούν εύκολα να απολυμανθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν ως “κρεβάτια” για σκύλους, κατά τη χειμερινή περίοδο.


Σύμφωνα με την βιομηχανία ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις στην Ινδία, έχουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά άχρηστων ελαστικών, ανάμεσα στα εργοστάσια της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ελαστικά που δεν πληρούν τα πρότυπα της εταιρείας, διαλύονται.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]