Τα “καύσιμα” που επιλέγει η Ευρώπη – “Μάχη” ανάμεσα σε diesel και ρεύμα!

Βενζίνη, diesel, υβριδικό ή ηλεκτρικό; Δείτε πως "διαμορφώθηκε" το τοπίο και τι επιλέγουν οι Ευρωπαίοι. Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καύσιμο

Πέρα από τη δημοσίευση των ταξινομήσεων βάσει μάρκας (δείτε εδώ πιο αναλυτικά), ο οργανισμός ACEA γνωστοποίησε και την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη βάσει του “καυσίμου” που επιλέγουν οι νέοι αγοραστές αυτοκινήτων. Ξεκάθαρη πρωτιά δεν υπάρχει, όπως θα δείτε, ενώ diesel και ρεύμα συγκεντρώνουν παρόμοιο ποσοστό.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η πολυτιμότερη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο 

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο, στην πρώτη θέση βρέθηκε η βενζίνη κατοχυρώνοντας ποσοστό ύψους 33,4%. Ακολουθούν τα υβριδικά αυτοκίνητα με ποσοστό 28,6%, ενώ τα ηλεκτρικά έχουν καταφέρει να περάσουν μπροστά από τα diesel. Πιο συγκεκριμένα, τα αμιγώς ηλεκτρικά “έπιασαν” ποσοστό 14,2% και τα diesel 12%. Ακολουθούν τα Plug-In υβριδικά με ποσοστό 8,4%, ενώ όλα τα υπόλοιπα μαζί (υγραέριο, φυσικό αέριο κτλ.) φτάνουν στο 3,4%.


Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;
H χώρα μας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα με υβριδικό σύστημα, καταγράφοντας σε αυτή την κατηγορία μία αύξηση της τάξης του 87,4%. Βέβαια, η βενζίνη εξακολουθεί να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή. Ενδεικτικά, τον περασμένο Οκτώβριο ταξινομήθηκαν 4.240 αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης, ενώ ακολούθησαν τα υβριδικά με 3.857 ταξινομήσεις.

Πηγή: ACEA

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.