Ταξινομήσεις 2021: Κατηγορίες και “καύσιμα” που κυριάρχησαν το πρώτο εξάμηνο

Σχεδόν ένα στα δύο αυτοκίνητα είναι SUV, "καλπάζουν" τα υβριδικά! Ποιες κατηγορίες κυριάρχησαν στις ταξινομήσεις της χώρας μας το πρώτο εξάμηνο του 2021;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Την ώρα που η ελληνική αγορά αυτοκινήτου ανακάμπτει για τα καλά, η κατηγορία των supermini εξακολουθεί να “πρωταγωνιστεί” στον πίνακα με τις ταξινομήσεις του πρώτου εξαμήνου στη χώρα μας. Σημαντική είναι και η πτώση των πετρελαιοκίνητων μοντέλων, με τα υβριδικά να περνούν μπροστά τους.

Διαβάστε επίσης: Οι δημοφιλέστερες μάρκες και μοντέλα ανά χώρα

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2021 (Ιανουάριος – Μάιος) ολοκληρώθηκε με τα μοντέλα της supermini κατηγορίας (B-Sagment) να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, αγγίζοντας το 28,8%. Το συγκεκριμένο ποσοστό μεταφράζεται σε μία μείωση κατά μόλις 0,1% συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο του προηγούμενου έτους. Από κοντά ακολούθησε και η κατηγορία των B-SUV, δεύτερη δημοφιλέστερη στην ελληνική αγορά με μερίδιο 21,1%, αυξάνοντας μέσα στο πρώτο μισό του 2021 το μερίδιό της κατά 3,1% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Η τρίτη δημοφιλέστερη κατηγορία στη χώρα μας είναι αυτή των μεγαλύτερων C-SUV, τα οποία έφτασαν στο πρώτο εξάμηνο μερίδιο ταξινομήσεων της τάξης του 20,1%. Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε μείωση κατά 2,2% συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο του 2020. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το πρώτο εξάμηνο είναι ότι αθροιστικά, όλες οι κατηγορίες των SUVs, κατάφεραν να φτάσουν μερίδιο αγοράς της τάξης του 45,4% (δηλαδή σχεδόν ένα στα δύο αυτοκίνητα ήταν SUV).

Έρευνα Ελλάδα: Οι Έλληνες θέλουν ηλεκτρικά αλλά…

Επιπλέον, από τον πίνακα ταξινομήσεων του πρώτου εξαμήνου διαπιστώσαμε ότι το πρώτο καύσιμο ήταν η βενζίνη με ποσοστό 52,2%, σημειώνοντας μία πτώση κατά 4,5 σε σχέση με το πρώτο μισό του 2020. Ακόμα πιο έντονη ήταν η πτώση των ταξινομήσεων αυτοκινήτων πετρελαίου, όπου το μερίδιο κυμάνθηκε στο 18,7% (μείωση κατά 8,9% συγκριτικά με το 2020). Ταυτόχρονα, αυξήθηκε το ποσοστό στις ταξινομήσεις υβριδικών από το 12,9 στο 21,2%, ενώ τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά (στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα Plug-in) πέτυχαν αύξηση στο μερίδιο ταξινομήσεων του πρώτου εξαμήνου από το 1% στο 5,5%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.