Κατάληψη θέσεων φόρτισης ηλεκτρικών: Είναι θέμα παιδείας!

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε σε πρατήριο καυσίμων και κάποιος είχε παρκάρει στην είσοδο; Το ίδιο είναι και να κάνεις "κατάληψη" σε θέση φόρτισης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών

Είτε είστε κάτοχος ηλεκτρικού οχήματος, είτε όχι, σίγουρα θα έχει υποπέσει στην αντίληψή σας η “κατάληψη” σε θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Είναι ένα πρόβλημα που με την αύξηση πώλησης ηλεκτρικών θα διογκώνεται, ωστόσο νομοθετική λύση δεν έχει δοθεί για την ώρα!

Κινούμαι ηλεκτρικά: Πόσα οχήματα ταξινομήθηκαν με το πρόγραμμα;

Όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο κείμενό μας, στη χώρα μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή  950 φορτιστές και γίνεται μία προσπάθεια ώστε το δίκτυο να συνεχίσει να αναπτύσσεται προκειμένου η ζωή των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων να γίνει πιο εύκολη. Είναι “εγκληματικό”, λοιπόν, να βλέπουμε μη ηλεκτρικά αυτοκίνητα να καταλαμβάνουν αυτές τις θέσεις.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου καταλαμβάνονται θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών. Οι δικαιολογίες είναι οι… συνηθισμένες! “Δεν βρήκα άλλη θέση” θα πουν κάποιοι, “θέλω να είμαι πιο κοντά στην είσοδο του καταστήματος” θα πουν άλλοι ή “το άφησα για λίγο” οι πιο… κουλ. Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης θα σας πείσει ότι παιδεία δεν υπάρχει. Αυτοκίνητα χωρίς την σχετική ένδειξη σε αναπηρικές θέσεις, στάθμευση πάνω σε πεζοδρόμια και σε διαβάσεις που παρεμποδίζουν και δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών, είναι συχνά φαινόμενα. Επομένως και οι θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν θα μπορούσαν να μείνουν… αλώβητες από έναν λαό χωρίς παιδεία…

Είναι θέμα παιδείας, λοιπόν, να μην γίνεται “κατάληψη” σε θέσεις φόρτισης και αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να εφαρμοστούν πρόστιμα της τροχαίας να μας συνετίσουν. Ήδη στην Αυστραλία έχουν εφαρμοστεί αυστηρά χρηματικά πρόστιμα που ξεπερνούν τα 300 ευρώ για μη ηλεκτρικά αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, πρόστιμο επιβάλλεται και στα ηλεκτρικά, όταν καταλαμβάνουν την θέση χωρίς να χρησιμοποιούν τον φορτιστή.

Ίσως κάτι παρόμοιο να πρέπει να εφαρμοστεί και στην χώρα μας. Μέχρι τότε, όμως, ας σεβαστούμε τις συγκεκριμένες θέσεις. Πολλές φορές η φόρτιση μπορεί να είναι μεγάλη ανάγκη για τον οδηγό ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Σημ. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Group του Facebook “Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.