Τιμές Mazda3 & CX-30 Skyactiv-X στην Ελλάδα (+video)

Η ελληνική αντιροσπωπεία της Mazda ανακοίνωσε και επισήμως τις τιμές των Mazda3 και CX-30 με τον υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης SkyActiv-X.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως ήταν λογικό η επιστροφή της Mazda στην χώρα μας πυροδοτεί και την άφιξη νέων μοντέλων από την γκάμα της. Έτσι, πλέον έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση των τιμών του Mazda3 και του CX-30 στην χώρα μας με τον υπερσύγχρονο κινητήρα SkyActiv-X.

Έναν κινητήρα, ο οποίος όπως λέει η ίδια η ιαπωνική μάρκα, συνδυάζει τα οφέλη της τεχνολογίας των κινητήρων βενζίνης με αυτά των κινητήρων πετρελαίου και αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την κατασκευή του ιδανικού κινητήρα εσωτερικής καύσης (κάτι που περιμένουμε να δούμε στην πράξη όταν και θα οδηγήσουμε τα μοντέλα SkyActiv-Χ της Mazda).

Δείτε ακόμη: Η Continental κατασκεύασε το πρώτο ηχοσύστημα αυτοκινήτου χωρίς ηχεία


Μέχρι τότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοτέρ αλλά και πόσο κοστίζουν οι εκδόσεις των Mazda3 και CX-30 στην χώρα μας με αυτό κάτω από το καπό τους.

Το SkyActiv-X λοιπόν είναι ένα βενζινοκίνητο σύνολο 2.0 λτ. το οποίο αποδίδει 180 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 224 Nm ροπής στις 3.000 σ.αλ. ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων χειροκίνητο ή αυτόματο καθώς και με τετρακίνηση. Το μπλοκ του κινητήρα είναι αλουμινένιο, ενώ διαθέτει τέσσερις κυλίνδρους (σε σειρά φυσικά) και η σχέση συμπίεσής του είναι 16.3:1.

Όσον αφορά τις τιμές τώρα. Το Mazda3 hatchback με το συγκεκριμένο μοτέρ κάτω από το καπό του ξεκινά από τα 28.406 ευρώ στην έκδοση GT με χειροκίνητο κιβώτιο και από τα 31.148 ευρώ στην ίδια έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 31.148 ευρώ κοστίζει και η τετρακίνητη έκδοση αλλά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Όσον αφορά το Mazda3 Sedan οι τιμές στις παραπάνω εκδόσεις είναι ίδιες, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα τετρακίνησης.

Το Mazda CX-30 τώρα, με τον συγκεκριμένο κινητήρα κάτω από το καπό του, ξεκινά από τα 28.725 ευρώ στην έκδοση GT, ενώ η τιμή αφετηρίας για την τετρακίνητη έκδοση στο εξοπλιστικό επίπεδο GT Plus είναι στα 33.112 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]