Το αγωνιστικό Citroen C3 Rally2 αναβαθμίστηκε

Μια σειρά από τεχνικές αναβαθμίσεις δέχτηκε το Citroen C3 Rally2 από το αγωνιστικό τμήμα των Γάλλων για να συνεχίσει να διεκδικεί νίκες και πρωταθλήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C3 Rally2 2024 αναβάθμιση

Σε επτά χρόνια ανταγωνισμού που χαρακτηρίστηκαν από μια σειρά από νίκες και τίτλους, οι διαρκείς τακτικές αναβαθμίσεις του Citroen C3 Rally2 επέτρεψαν στο αγωνιστικό των Γάλλων να παραμείνει ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για να διεκδικήσει κανείς νίκες σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία του WRC.

Διαβάστε επίσης: Το C-SUV με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο και με diesel κινητήρα

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση οι αναβαθμίσεις που έκαναν οι άνθρωποι της Citroen και αποδείχθηκαν ήδη αποτελεσματικές, όπως φάνηκε από τον τερματισμό 1-2 στην κατηγορία WRC2 που σημειώθηκε στην Κροατία τον περασμένο μήνα και την νίκη στην κατηγορία RC2 που εξασφάλισαν οι Gryazin – Aleksandrov στο χωμάτινο Ράλι Πορτογαλίας, θα είναι σύντομα διαθέσιμες και στα 150 και πλέον C3 Rally2 που αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο.


Μετά από πολλαπλές δοκιμές σε άσφαλτο και χώμα, εγκρίθηκαν τρία kit εξέλιξης από τη Citroen Racing. Το πρώτο αφορά την εισαγωγή αέρα στην οροφή, με βελτιωμένη αεροδυναμική ροή στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου, παρέχοντας αύξηση της απόδοσης.

Διαβάστε επίσης: Διπλάσιες ταξινομήσεις από το περσινό best seller  – Το δημοφιλέστερο supermini του τριμήνου

Η δεύτερη αναβάθμιση είναι στο χώρο εξαερισμού, με τη βελτιωμένη εισαγωγή αέρα να βοηθά στην αύξηση ιπποδύναμης. Η τρίτη αναβάθμιση συνδέεται άμεσα με το περιβάλλον του κινητήρα, τον εναλλάκτη θερμότητας, τις εισαγωγές αέρα και το κύκλωμα υπερτροφοδότησης να έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να αυξάνουν την ισχύ και να βελτιώνουν την απόκριση του κινητήρα.

Ο στόχος είναι, φυσικά, τα 150 και πλέον C3 Rally2 που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε όλο το κόσμο να εφοδιαστούν με αυτές τις αναβαθμίσεις και να συνεχίσουν να διεκδικούν νίκες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Το πλήρες σχέδιο διαθεσιμότητας θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.