Ντέρμπι κορυφής στις ταξινομήσεις SUV: Peugeot 2008 vs Toyota C-HR

Οι ταξινομήσεις του πρώτου διμήνου στην χώρα μας φέρνουν στην επιφάνεια ένα ντέρμπι κορυφής. Peugeot 2008 vs Toyota C-HR!

Βρείτε μας στο

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα επίσημα νούμερα ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας για τον Φεβρουάριο του 2021, που μας δίνουν και τα στοιχεία του πρώτου διμήνου, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Έπειτα από την ανάλυση των νούμερων ανά κατηγορία προκύπτει πως τα SUV εξακολουθούν να είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην χώρα μας με μερίδιο αγοράς 46,23%. Στην κορυφή της δημοφιλέστερης κατηγορίας αυτοκινήτων στην χώρα μας όμως έχουμε ένα ντέρμπι, όπως φαίνεται τουλάχιστον στο πρώτο δίμηνο. Ο λόγος για τη μάχη ανάμεσα σε Toyota C-HR και Peugeot 2008. Τα δύο μοντέλα βρίσκονται στην πρώτη και στην δεύτερη θέση αντίστοιχα. Το ιαπωνικό SUV έχει σημειώσει προς το παρόν 499 ταξινομήσεις, ενώ το γαλλικό 488!

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Peugeot 2008 και εδώ την αναλυτική δοκιμή του Toyota C-HR.

Μάλιστα τα δύο μοντέλα παίζουν σε δική τους… κλάση, καθώς απέχουν περίπου 200 ταξινομήσεις από το τρίτο, το οποίο είναι και πάλι Peugeot και συγκεκριμένα το 3008. Την πεντάδα ολοκληρώνουν τα Suzuki Vitara με 288 ταξινομήσεις και Ford Puma με 265 ταξινομήσεις.

Δείτε κάτω τα δύο πρώτα σε ταξινομήσεις SUV, σε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.