Το Ford Focus σας περιμένει στο “The Mall Athens”

Στο γνωστό εμπορικό κέντρο "The Mall Athens" η Ford περιμένει τους επισκέπτες για να γνωρίσουν από κοντά το νέο Ford Focus στην έκδοση Active X 1.5L Diesel.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Focus στο The Mall Athens

Πιστή στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού της στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής, η Ford Motor Ελλάς ετοίμασε για μία ακόμα φορά ένα ιδιαίτερα προσεγμένο stage που βρίσκεται στο επίπεδο “1” του γνωστού πολυκαταστήματος. Σε αυτό το stage όλοι οι επισκέπτες μπορούν έως και τις 15 Νοεμβρίου να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά το Ford Focus στην “περιπετειώδη”, 5θυρη έκδοση Active X 1.5L Diesel των 115 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Η πατέντα που κάνει τα κιβώτια ταχυτήτων ακόμη πιο αξιόπιστα

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.0L EcoBoost 1.0L των 125 ίππων, ως 1.0L EcoBoost 155 MHEV με 155 ίππους και 2.3L EcoBoost 280 ίππους, αλλά και ως diesel 1,5 λτ. με 115 ίππους το Ford Focus συνεχίζει να προσφέρει στους απανταχού πελάτες την πλέον ολοκληρωμένη λύση στα μικρομεσαία για όλες τις μετακινήσεις και ανάγκες τους.


Το μοντέλο της Ford προτάσσει μεταξύ άλλων δυναμικές επιδόσεις επιδόσεις και οικονομία καυσίμου, προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό best seller στα plug-in υβριδικά με 315 ευρώ τον μήνα

Καθιστώντας το ακόμα πιο ανταγωνιστικό για τους Έλληνες πελάτες, η Ford προσφέρει όλες τις εκδόσεις του νέου Ford Focus σε συνδυασμό με το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα FordPlus, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, όπως ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) που διασφαλίζει μια συμφέρουσα αλλά και ελκυστική συνάμα μηνιαία δόση, χαμηλή προκαταβολή από μόλις 5.614 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

Επισκεφτείτε τώρα το “The Mall Athens” και δείτε από κοντά το Ford Focus στο επίπεδο 1 του γνωστού εμπορικού κέντρου από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 10:00-21:00 και το Σάββατο μεταξύ 10:00-20:00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.