Το Hyundai N Vision 74 στην Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Στην πρώτη της παρουσία στη φετινή Concorso d'Eleganza Villa d'Este, η Hyundai συμμετείχε και με το εντυπωσιακό concept N Vision 74.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai N Vision Concept 2023 Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Το Hyundai N Vision 74 που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2022 είναι το υβριδικό “Rolling Lab” κυψελών καυσίμου υδρογόνου της μάρκας N υψηλών επιδόσεων των Κορεατών εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το Pony Coupe Concept του 1974 που σχεδιάστηκε από τον Giorgetto Giugiaro.

Διαβάστε επίσης: “Ανάσταση” για το Hyundai Pony Coupe του Giorgetto Giugiaro

Εκθέτοντας το ρετρό φουτουριστικό N Vision 74 σε μια από τους τρεις κορυφαίες εκθέσεις κλασικών και πρωτότυπων αυτοκινήτων στον κόσμο, η Hyundai μπόρεσε να στρέψει την προσοχή του κοινού τόσο στη σχεδιαστική κληρονομιά της όσο και στο όραμά της για τεχνολογία βιώσιμων επιδόσεων.

“Η συμμετοχή στην Concorso d’Eleganza Villa d’Este είναι τεράστια τιμή και μιλάει για το αξιοσημείωτο ταξίδι της Hyundai να φτάσει εδώ. Ωστόσο, έρχονται πολλά περισσότερα” δήλωσε ο Luc Donckerwolke, πρόεδρος και επικεφαλής δημιουργικού των Κορεατών και πρόσθεσε: “Το μέλλον που φανταζόμασταν σταδιακά γίνεται πραγματικότητα. Το αυτοκίνητο μετατρέπεται από μέσο μεταφοράς σε πλατφόρμα κινητικότητας που επεκτείνει τον τρόπο ζωής μας. Η Hyundai θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του σχεδιαστικού μετασχηματισμού, αντλώντας έμπνευση από την κληρονομιά μας για να ανοίξει το δρόμο για μελλοντικές μορφές κινητικότητας.”

Διαβάστε επίσης: H Hyundai στη νέα ταινία “Spider Man: Across the Spider-Verse” (video) 

Από την πλευρά του ο SangYup Lee, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της Hyundai είπε: “Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση στην Ιταλία, τη χώρα που σηματοδότησε την αρχή της σχεδιαστικής μας κληρονομιάς καθώς αποκαλύπτουμε τις ρίζες του σχεδιαστικού DNA της Hyundai. Το N Vision 74 είναι ένας φόρος τιμής στις προηγούμενες προσπάθειές μας και μια δήλωση για το μέλλον μας, μεταφέροντας το τολμηρό πνεύμα του Pony Coupe Concept σε μια φουτουριστική σχεδίαση που πραγματοποιεί το όνειρο των μηχανικών μας να δημιουργήσουν το πρώτο σπορ αυτοκίνητο της Κορέας.”

Σύμφωνα με τη Hyundai το N Vision 74 εξερευνά την ισορροπία μεταξύ της τεχνολογίας αιχμής και του σχεδιασμού κληρονομιάς. Το εξωτερικό του στυλ αναδεικνύει την καθαρή επιφάνεια, το προφίλ με δυναμικές αναλογίες και την κολόνα Β του Pony Coupe Concept, ενώ το οδηγοκεντρικό πιλοτήριο συνδυάζει στοιχεία κληρονομιάς και μοντέρνα σχεδίαση, όπως digital cluster και αναλογικά κουμπιά. Μάθετε περισσότερα για το εντυπωσιακό concept N Vision 74 της Hyundai εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.