Το Ίδρυμα Άρη Σταθάκη στην ημερίδα Οδικής Ασφάλειας της Κέρκυρας

Η Χριστίνα Σταθάκη, πρόεδρος του StAr, "Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια", συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια στην ημερίδα οδικής ασφάλειας στην Κέρκυρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χριστίνα Σταθάκη ημερίδα οδικής ασφάλειας 2024

Η 2η Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από την λέσχη αυτοκινήτου του νησιού έγινε στις 23 Μαρτίου με το “Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια” να δηλώνει παρόν μέσω της προέδρου του Χριστίνα Σταθάκη που συμμετείχε στην ημερίδα έπειτα από πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης – Mercedes-Benz: Δοκιμές ασφάλειας με “θηλυκά” crash dummies 

Η εκδήλωση, που έγινε στο αμφιθέατρο του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου είχε ως κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, ενώ μίλησαν ο εκπρόσωπος της Τροχαίας, Γιώργος Κωνστάντης και ο Χρήστος Κυπριώτης του ΕΚΑΒ.


Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν στο κοινό στατιστικά στοιχεία, χαρακτηριστικά βίντεο καθώς και οι σημαντικότεροι παράγοντες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Παράλληλα, τονίστηκε ο ρόλος του λάθους που προέρχεται από τον ανθρώπινο παράγοντα και ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη λειτουργία του ESP (+video)

Η πρόεδρος του StAr δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε κάθε χρόνο, κοντά στην 25η Μαρτίου που ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου, να οργανώνουμε ή να συμμετέχουμε σε κάποια εκδήλωση. Με αυτόν τον τρόπο τιμούμε την μνήμη του με έναν τρόπο που σίγουρα θα του άρεσε.

Η πρόσκληση της Λέσχης Αυτοκινήτου Κέρκυρας μας έδωσε την ευκαιρία να απευθυνθούμε σε μια περιοχή που δεν είχαμε έρθει στο παρελθόν. Μάλιστα αποφασίσαμε να έρθουμε οδικώς, ώστε να έχουμε μια πολύ καλή αίσθηση του οδικού δικτύου στην γύρω περιοχή. Σχετικά με την ημερίδα, εκείνο που μας εντυπωσίασε ήταν η συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις μετά τις ομιλίες μας. Ευχαριστούμε τους οργανωτές για την εκδήλωση και την πρόσκληση.”

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας έκανε αναφορά και στην πρόταση που έχει καταθέσει για την δημιουργία ενός Πολυχώρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κατά τα πρότυπα του εξωτερικού. Ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού και αθλητικού χώρου με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.