Το MG Metro 6R4 αναβιώνει και “ξυπνά” μνήμες Group B

Βρετανική εταιρεία είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει πίσω στην δεκαετία του '80, λανσάροντας την σύγχρονη εκδοχή του MG Metro 6R4 που αγωνίστηκε στο Group B...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MG Metro 6R4

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά projects επιπέδου “replica” να παράγονται από ανεξάρτητες εταιρείες. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, με μία βρετανική εταιρεία να έχει ήδη ξεκινήσει την αναβίωση του MG Metro 6R4. Οι παλαιότεροι σίγουρα θα το γνωρίζετε από την αγωνιστική του δράση στην εποχή του Group B.

Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται η εταιρεία MST Cars, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκεί αναφέρει πως ετοιμάζει ένα σύγχρονο MG Metro 6R4, το οποίο θα φέρει αμάξωμα που κατασκευάζεται από ανθρακονήματα.


Το κέλυφος θυμίζει πολύ το παρελθόν, με το πολύ φουσκωμένο bodykit να συνδυάζεται με μεγάλη αεροτομή και διογκωμένα φτερά. Το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μοναδικό, αν αναλογιστούμε τις επιδόσεις που θα προσφέρει το μοτέρ της Audi που θα τοποθετηθεί στο κέντρο. Πράγματι, η εταιρεία έχει πει ότι η “καρδιά” του project της θα είναι ένας turbo V6 κινητήρα χωρητικότητας  3,0 λτ. Προέρχεται πιθανόν από το Audi S4 και η ισχύς του θα αγγίζει τους 450 ίππους.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Για την ώρα, η εταιρεία λέει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2024, αλλά εκείνη την χρονιά θα κατασκευαστούν μόλις πέντε αυτοκίνητα που θα πωληθούν στην τιμή των 295.000 λιρών προ φόρων (δηλαδή περίπου 335.000 ευρώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.