Το πρώτο supermini με στάνταρ κάμερες αντί για καθρέφτες (+video)

Η αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει με ταχύτατο ρυθμό και πλέον πράγματα που θεωρήσαμε πως ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, γίνονται πραγματικότητα. Όπως οι κάμερες στην θέση των εξωτερικών καθρεφτών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ποιο είναι όμως το πρώτο μικρό αυτοκίνητο το οποίο θα εφοδιάζεται με κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες; Αυτό λοιπόν θα είναι το ηλεκτρικό Honda e, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής της ιαπωνικής μάρκας.

Η Honda επιβεβαίωσε και επισήμως πως όπως και το πρωτότυπο έτσι και το μοντέλο παραγωγής θα έχει κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεφτών. Μία επιλογή που σύμφωνα με την ίδια προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα τόσο στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου όσο και στην ενεργητική ασφάλεια.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιάπωνες μηχανικούς, το Side Camera Mirror System, όπως το ονομάζει η Honda, θα είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού του αυτοκινήτου και οι κάμερες θα προβάλουν εικόνα σε δύο οθόνες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μεγέθους 6 ιντσών. Οι οθόνες είναι τοποθετημένες στο δεξί και στο αριστερό άκρο του ταμπλό. Χάρη στην ύπαρξή τους, οι σχεδιαστές μπόρεσαν να βελτιστοποιήσουν τον σχεδιασμό των εμπρός κολόνων του αυτοκινήτου, η αεροδυναμική βελτιώθηκε, το ίδιο και ο αεροδυναμικός θόρυβος φυσικά, ενώ το πλάτος του αμαξώματος δεν αυξήθηκε. Στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, οι άνθρωποι της Honda ισχυρίζονται πως οι κάμερες βελτιώνουν το οπτικό πεδίο του οδηγού κατά 10% και κατά 50% σε επιλογή wide view.

Οι κάμερες έχουν ειδικό προστατευτικό κάλυμμα για να μην μένουν πάνω τους οι σταγόνες της βροχής, ενώ η φωτεινότητα των οθονών στο εσωτερικό ρυθμίζεται αυτομάτως. Φυσικά μπορούν να λειτουργούν και το βράδυ, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εμείς να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Honda e είναι το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Βασίζεται στο EV Urban Concept, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2017. Λεπτομέρειες για την χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, ωστόσο η αυτονομία του έχει υπολογιστεί περί τα 200 χιλιόμετρα. Όσον αφορά στο χρόνο φόρτισης, θα απαιτούνται 30 λεπτά για φόρτιση του 80% της μπαταρίας μέσω ταχυφορτιστή. Μάλιστα, εκτός από τις κάμερες στην θέση των εξωτερικών καθρεφτών θα έχει και χειρολαβές pop-up. Θα είναι δηλαδή κρυμμένες στο αμάξωμα και μόλις ανιχνεύουν τον οδηγό θα… εμφανίζονται.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως θα είναι αλλά και πως θα λειτουργούν οι κάμερες του Honda e.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr