Το Ράλι Κλασσικών “Sachsen Classic” τιμά την Skoda

Ένα από τα πιο εμβληματικά ράλι κλασσικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το “Sachsen Classic” τίμησε την Skoda και το αγωνιστικό της παρελθόν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Classic

Το “Sachsen Classic”, ένα από τα πιο εμβληματικά ράλι κλασσικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, τίμησε φέτος τα 120 χρόνια της Skoda στο Motorsport. To 18o Sachsen Classic, που διοργανώθηκε στα τέλη Αυγούστου, αφιέρωσε το τρίτο σκέλος του στην παρουσία της τσέχικης μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ονομάζοντάς το τιμητικά, «120 χρόνια Skoda Motorsport».

Το μήκους 685 χιλιομέτρων Sachsen Classic 2021, ξεκίνησε από το Zwickau της Σαξονίας και μέσα από απαιτητικές ορεινές διαδρομές, έφτασε μέχρι τη Δρέσδη. Στο τρίτο σκέλος του, οι συμμετέχοντες οδήγησαν μέχρι τα κεντρικά γραφεία της Skoda στη Mladá Boleslav, με τα κλασικά αυτοκίνητα να εκτίθενται για μερικές ώρες στο Μουσείο της μάρκας, πριν επιστρέψουν ξανά στη Δρέσδη.

Ανάμεσά τους, μία SKODA FELICIA του 1962, ένα από τα πιο όμορφα cabrio της εποχής του και ένα SKODA 1100 MBX De Luxe του 1969. Δίπλα τους, δύο σπορ κουπέ Skoda 110 R, το μοντέλο που αποτέλεσε τη βάση για τα πολύ επιτυχημένα Skoda 180 RS, 200 RS και Skoda 130 RS.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το εμβληματικό Skoda 1100 OHC Roadster του 1957, με τελική ταχύτητα που έφτανε τα 200 χλμ./ώρα, που είχε βγει από το Μουσείο της Skoda, ειδικά για το Sachsen Classic 2021. Το αυτοκίνητο, μόλις ένα από τα δύο που κατασκευάστηκαν ποτέ, ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στις 24 Ώρες του Λεμάν του 1956, ως επίσημη συμμετοχή της Skoda, η οποία τελικά ακυρώθηκε για πολιτικούς λόγους (διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr