Το Suzuki Jimny τα βάζει με Jeep Wrangler και Mercedes-AMG G 63 (+video)

Βλέποντας το Suzuki Jimny δίπλα στα θηρία Jeep Wrangler και Mercedes-AMG G 63 αναρωτιέσαι αν μπορεί να τα... κοιτάξει στα μάτια. Η απάντηση... στο video.

Βρείτε μας στο

Όταν ακούμε τη λέξη “κόντρα” το μυαλό των περισσότερων από εμάς πάει σε γρήγορα αυτοκίνητα, πολλά άλογα και άσφαλτο!

Αυτή τη φορά όμως η κόντρα που θα δούμε εδώ είναι αρκετά διαφορετική καθώς έχει να κάνει με αυτοκίνητα που εστιάζουν στην εκτός δρόμου χρήση. Έτσι θα δούμε τα Suzuki Jimny, Jeep Wrangler και Mercedes-AMG G 63 να κοντράρονται σε εκτός δρόμου δοκιμασίες, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του πιο σκληροτράχηλου offroad αυτοκινήτου.

Δείτε εδώ το video του TractioN για το Jeep Wrangler

Φυσικά τα τρία αυτοκίνητα έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, παρόλα αυτά ο κοινός παρανομαστής τους είναι η τετρακίνηση και ο εκτός δρόμου χαρακτήρας τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον Κώστα Στεφανή να μας παρουσιάζει σε video τη νέα Mercedes G-Class

Πάμε να δούμε στο video του Carwow ποιο από τα τρία αυτοκίνητα θα νικήσει τελικά και ελπίζουμε τώρα που παρουσιάστηκε και το νέο Land Rover Defender να το δούμε σε ανάλογο video στο μέλλον.

Δείτε εδώ το video που ετοιμάσαμε με το νέο Suzuki Jimny στη Νάξο!

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το Jeep Wrangler Rubicon έχει 2.0 λτ. turbo κινητήρα βενζίνης 272 ίππων, η Mercedes-AMG G 63 4.0 λτ. V8 κινητήρα βενζίνης 585 ίππων και το Suzuki Jimny 1.5 λτ. τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 102 ίππων.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr