TractioN: Δείτε το επίσημο trailer του 14ου επεισοδίου της 24ης σεζόν

Δείτε το επίσημο trailer του 14ου επεισοδίου της 24ης σεζόν του τηλεοπτικού TractioN, που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 13:00 στο Star.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Απευθείας από τον Τροχό της Τύχης του Star στους… τροχούς του TractioN: O πολυαγαπημένος -και εξίσου πολυπράγμων- Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ο φιλοξενούμενος του Κώστα Στεφανή στο νέο επεισόδιο του TractioN! Ο παρουσιαστής του μακροβιότερου παιχνιδιού στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης συναντά το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό Renault Austral. Μέσα στο εξαιρετικά φιλόξενο, hi-tech σαλόνι του γαλλικού SUV, ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράζεται με τον Κώστα Στεφανή οδηγικές εμπειρίες που γυρίζουν γύρω από τον Τροχό (της Τύχης) και τους… τροχούς γενικότερα,  καθώς και κάποια από τα σχέδιά του για το μέλλον. Κι επειδή ένας τόσο ανήσυχος άνθρωπος όπως ο Πέτρος Πολυχρονίδης πάντοτε έχει κάποιο φιλόδοξο project στα σκαριά, η συζήτηση ακολουθεί το ρυθμό του Renault Austral. Ταξιδεύοντας, μεταξύ άλλων και προς την κατεύθυνση της «σεναριακής πάλης» εφόσον ο Πέτρος Πολυχρονίδης ασχολείται με τη διοργάνωση και προώθηση στην Ελλάδα ενός αθλητικού θεάματος όπως το wrestling, έχοντας μια καριέρα παράλληλη με την τηλεοπτική -και εξίσου συναρπαστική μάλιστα. Περισσότερα περί αυτού, στο TractioN!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • AVIS: Ό,τι συμβαίνει τώρα σε τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως το leasing και η ενοικίαση αυτοκινήτων -και όχι μόνο. Ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις των καταναλωτών σε σχέση με τις τεχνολογικές εξελίξεις, και ιδιαίτερα την ηλεκτροκίνηση, αποκαλύπτεται στην κάμερα του TractioN από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AVIS, κ. Ανδρέα Ταπραντζή. Έναν άνθρωπο που θεωρείται αυθεντία στο αντικείμενό του -και, κυρίως, δεν διστάζει να μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις του με τους φίλους του TractioN!
  • AUDI Q4 E-TRON: O Μάνος και ο Θωμάς  αναλύουν εις βάθος τα οφθαλμοφανή αλλά και κρυφά προσόντα του καινούργιου Q4 E-TRON, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού compact SUV της

MERCEDES AFTER SALES SERVICE: Μια πτυχή της κατοχής και χρήσης αυτοκινήτου στις σημερινές, πραγματικές συνθήκες, αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κατασκευαστής μετά από την πώληση του οχήματος. Η Ινώ και ο Μάνος  παρουσιάζουν, προσομοιώνοντας την καθημερινή πραγματικότητα, όλα όσα προσφέρει η «ομπρέλα» υποστήριξης και φροντίδας MOBILO της Mercedes. Δείχνοντας το γιατί το λεγόμενο «After Sales Service» είναι κρίσιμης σημασίας σήμερα και γιατί θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή ΙΧ.


Ακολουθεί το επίσημο Trailer της εκπομπής, την οποία μπορείτε να δείτε live διαδικτυακά εδώ στις 2 Απριλίου στις 13:00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]