Βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου απέκτησε τη νέα του Corvette

Petrolhead ετών 95! Ο βετεράνος Bobbie Carson πρόσθεσε στην συλλογή του τη νέα του Corvette και η αμερικανική εταιρεία τον τίμησε αναλόγως...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Corvette βετεράνος

Η λατρεία για τα αυτοκίνητα φαίνεται ότι δεν σταματάει για τους γνήσιους petrolheads ακόμα και στα βαθιά γεράματα. Μας το θύμισε πρόσφατα ένας 80χρονος κάτοχος Subaru Impreza WRX που “συνελήφθη” να οδηγεί με 182 χλμ./ώρα και τώρα έρχεται άλλος ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και λάτρης των Chevrolet Corvette.

Διαβάστε επίσης: “Έκλεψε” την Corvette μπροστά στα μάτια του πωλητή

Ώρα να γνωρίσουμε, λοιπόν, τον 95χρονο κ. Bobbie Carson, έναν λάτρη των σπορ αυτοκινήτων και κυρίως της Chevrolet Corvette. Ο βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου με καταγωγή από το Κεντάκι των Η.Π.Α., έχει μία συλλογή που αποτελείται από επτά Corvette και πρόσφατα παρήγγειλε την 8η. Είναι αυτή η C8 Corvette με χρώμα Arctic White που βλέπουμε στις φωτογραφίες και εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό LT2 V8 χωρητικότητας 6,2 λτ., ο οποίος αποδίδει 490 ίππους και ροπή που αγγίζει τα 630 Nm.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον Bobbie Carson μόλις 30 ημέρες μετά την παραγγελιά του στο Εθνικό Μουσείο Corvette. Υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας, μόλις αντιλήφθηκαν την παραγγελία του 95χρονου αποφάσισαν να παρακάμψουν την τεράστια ουρά αναμονής που αγγίζει τα δύο χρόνια για την παραλαβή του αυτοκινήτου. Έτσι, το λευκό supercar έφτασε στα χέρια του βετεράνου μέσα σε μόλις 30 ημέρες.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το video με στιγμές από την τελετή παράδοσης του αυτοκινήτου. Ας ευχηθούμε στον 95χρονο πολλές και ασφαλείς βόλτες, άλλωστε για τους λάτρεις της αυτοκίνησης αυτή είναι η συνταγή για να μείνεις νέος!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.