Video: Μια ανέκδοτη ιστορία με τον Ανδρέα Παπατριανταφύλλου

Ο Κώστας Στεφανής διηγείται με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπατριανταφύλλου, που ήταν γνωστός στο χώρο των ράλι και ως “Παπάτος”

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την διετία 1983-1984 έτρεξα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, ως συνοδηγός του Ανδρέα Παπατριανταφύλλου ο οποίος δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Την πρώτη χρονιά με Toyota Corolla KE35 Coupe, κερδίζοντας μάλιστα και το Ράλι Ακρόπολις, μετά την εγκατάλειψη του Γιώργου Μοσχού στην ειδική Θεόκτιστο. Τη δεύτερη χρονιά, με την 16βαλβιδη ΑΕ 86 και κάποιους ασφάλτινους αγώνες με την Celica του Leif Asterhag που είχε έρθει για τον Ιαβέρη τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ανδρέας ήταν ένας μποέμ τύπος που του άρεσε η νυχτερινή ζωή και σύχναζε στην δοξασμένη Φωκίωνος Νέγρη ή Φώκα Νέγρα όπως ήταν στην μεταξύ τους αργκό. Στην παρέα βρίσκονταν οι Βαγγέλης Γκάλλο, Μανώλης Χαλιβελάκης, Πέτρος Μαρτίνης κ.α.

Ο Ανδρέας μια εποχή κυκλοφορούσε με Toyota Crown, την ναυαρχίδα του Ιάπωνα κατασκευαστή εκείνη την εποχή, σαν μέλος της οικογένειας Κασιδοπούλου. Κάποιο βράδυ αργά, πολύ μετά τα μεσάνυχτα, πήρε για οδηγό έναν θαμώνα του μαγαζιού που ξενυχτούσε μαζί τους και ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη άρθρωση και χροιά φωνής, προκειμένου να τον πάει υπνοβόλτα!

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα, του λέει ο οδηγός: “Κυρ Αντρέα, φτάνουμε διόδια Ελευσίνας”.
Δεν πειράζει, οδήγα” του απαντά ο Ανδρέας και ξαναβυθίζεται στον ύπνο ροχαλίζοντας δυνατά.
Μάστορα”, τον ξυπνά αργότερα πάλι ο οδηγός.
Τι είναι πάλι;” τον ρωτά ο Ανδρέας.
Φτάνουμε Ισθμό”.
Και λοιπόν;” τον ξαναρωτά ο Ανδρέας.
Δουλεύω ρε μάστορα το πρωί.
Οδήγα”, του ξαναλέει ο Ανδρέας και ξαναβυθίζεται στο θορυβώδη ύπνο του.

Ώρα αργότερα πετάγεται ο Ανδρέας από τον ύπνο του και ρωτά τον οδηγό.
Να σου πω, έχουμε πατήσει καμία πέτρα ή κάποιο καρφί;
Όχι ρε μάστορα” του απαντά ο ξενύχτης οδηγός. “Απλά τραγουδάω!
Βρε δεν ακούω τραγούδι, χτύπημα ακούω σαν πέτρα ή καρφί στο λάστιχο.
Όχι μάστορα τραγουδάω, το ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα για να μην με πάρει ο ύπνος.
Ρε χρυσέ μου,” επιμένει ο Ανδρέας: “δεν ακούω μουσική, θόρυβο ακούω.”
Και η αποστομωτική απάντηση του οδηγού: “Να μην κάνω ρε μάστορα την εισαγωγή με τα πεταλάκια;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr