Ξεκίνησε η παραγωγή του “αμερικάνικου” Volvo EX90

Το αμιγώς ηλεκτρικό EX90 είναι το επόμενο βήμα στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της Volvo με την παραγωγή του SUV να έχει ήδη ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EX90 έναρξη παραγωγής 2024

Σύμφωνα με τη Volvo το EX90 επεκτείνει την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, αλλά ακόμη πιο σημαντικά είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης για τους Σουηδούς ως το πρώτο αυτοκίνητο με τεχνολογία κεντρικού υπολογιστή που βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Το νέο μοντέλο των Σουηδών που βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα της Ευρώπης

Το EX90 εξοπλίζεται με ένα ισχυρό σύστημα κεντρικού υπολογιστή, βρίσκεται μονίμως σε σύνδεση και μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου, μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Αυτές οι ενημερώσεις παραδίδονται από τους μηχανικούς λογισμικού, καθίσταται δυνατές χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και επικαιροποιούνται με τη λήψη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.


Η παραγωγή του EX90 ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Volvo που βρίσκεται στο Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής της Volvo στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο άνοιξε το 2018 και έχει ικανότητα παραγωγής έως και 150.000 αυτοκινήτων τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Volvo

Η Volvo πραγματοποίησε νέες επενδύσεις στο εργοστάσιο τα τελευταία χρόνια. Τα τμήματα αμαξωμάτων και βαφής ανανεώθηκαν και επεκτάθηκαν σημαντικά, ενώ το εργοστάσιο διαθέτει πλέον μία εξαιρετικά προηγμένη γραμμή παραγωγής μπαταριών.

Το πρώτο EX90 που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου ήταν βαμμένο στο χρώμα Denim Blue και προορίζεται να παραδοθεί σε πελάτη στις ΗΠΑ εντός του δευτέρου τριμήνου του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.