Ξενάγηση στην αποθήκη ενός φανατικού συλλέκτη Mercedes-Benz (+gallery)

Είναι η αγαπημένη του μάρκα και το αποδεικνύει με μία υπέροχη συλλογή 18 ιδιαίτερων μοντέλων της Mercedes-Benz. Ώρα για ξενάγηση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Συλλογή Mercedes-Benz

Μπορεί οι περισσότερες συλλογές που βλέπουμε να αποτελούνται από περισσότερες από μία μάρκες αυτοκινήτων, αλλά στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτή τη φορά θα δούμε την προσωπική συλλογή ενός εκ των πιο φανατικών συλλεκτών σπάνιων και ιδιαίτερων μοντέλων της Mercedes-Benz.

Διαβάστε επίσης: Όταν η AMG συνεργάστηκε με τους Ιάπωνες

Αρκετά από αυτά φέρουν την υπογραφή της AMG, μάλιστα πολλά δημιουργήθηκαν όταν η AMG δεν βρισκόταν κάτω από την “ομπρέλα” της Mercedes-Benz. Υπενθυμίζουμε ότι πριν τις αρχές της δεκαετίας του ’90, η AMG ήταν ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής που αναλάμβανε βελτιώσεις μοντέλων της γερμανικής εταιρείας και παρήγαγε προϊόντα αναβάθμισης. Από το 1990 μέχρι σήμερα, η AMG έχει γίνει “ένα” με την Mercedes-Benz, κατασκευάζοντας από την αρχή ειδικές εκδόσεις υψηλών επιδόσεων.

Επιστροφή στην εντυπωσιακή συλλογή, η οποία ανήκει στον Blakley Leonard, έναν άνθρωπο που λατρεύει υπερβολικά τα μοντέλα της Mercedes-Benz. Αυτή τη στιγμή έχει στην κατοχή του 18 αυτοκίνητα και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά είναι η 560SEC AMG, η 500SL 6.0 AMG, η 190E 2.3-16 Εvo 1, αλλά και πιο σύγχρονες δημιουργίες, όπως η Mercedes-Benz E55 AMG. Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πάμε να δούμε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε η ιστοσελίδα “Speed Hunters”.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Blakley Leonard πλέον έχει κάνει το hobby του επάγγελμα μιας και έχει δημιουργήσει την επιχείρηση “The MB Market”, όπου αγοράζει και πουλά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.