Αυτό είναι το “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2022

And the winner is... Η ψηφοφορία των 59 δημοσιογράφων από 22 χώρες ολοκληρώθηκε, δείτε το "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2022!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρωπαικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην Γενεύη για την ανάδειξη του αυτοκινήτου που κατακτά τον τίτλο “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2022. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Kia EV6, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρόσφατα. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας δοκιμή. 

Το Kia EV6 κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία! Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής έπειτα από 279 βαθμούς, στην δεύτερη θέση ακολουθεί το Renault Megane E-Tech με 265 βαθμούς και στην τρίτη το Hyundai Ioniq 5 με 261 βαθμούς. Ακολουθούν τα ονόματα των επτά αυτοκινήτων που έβαλαν υποψηφιότητα για να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”.

Υπενθυμίζουμε ότι στην περσινή τελική 7άδα είχε βρεθεί μόλις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και νικητής είχε αναδειχθεί το Toyota Yaris. Ακολουθούν οι φετινοί φιναλίστς και πατώντας πάνω στο κάθε μοντέλο, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο σχετικό μας άρθρο για να μάθετε τα πάντα γι΄ αυτό.

1. Cupra Born
2. Ford Mustang Mach-E
3. Hyundai Ioniq 5
4. Kia EV6
5. Peugeot 308
6. Renault Megane e-Tech Electric
7. Skoda Enyaq iV

Η τιμή του νέου Kia EV6 Standard Range ξεκινά από τα 40.427 στην πισωκίνητη έκδοση με τους 170 ίππους. Για την απόκτηση της κορυφαίας έκδοσης Long Range με τετρακίνηση και 325 ίππους απαιτείται το ποσό των 48.990 ευρώ (52.190 ευρώ για την έκδοση GT-Line). Πρόκειται για τιμές που αφορούν την προϋπάρχουσα επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, συνεπώς αναμένεται μεγαλύτερη μείωση το επόμενο διάστημα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.