Έρευνα: Πού θέλουν να βελτιωθούν οι Βρετανοί οδηγοί το 2021; Top 10

Ενδιαφέρουσα έρευνα στη Μ. Βρετανία παρουσιάζει τα σημεία που θέλουν να βελτιώσουν οι Βρετανοί στην οδήγηση τους το 2021 αλλά και πού θέλουν να δουν τους άλλους να βελτιώνονται.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα βρετανοί οδηγοί βρετανούς

Το τέλος κάθε χρονιάς μας θέλει να ατενίζουμε την επόμενη με περισσότερη αισιοδοξία και την ευχή να γίνουμε καλύτεροι σε όσα υστερούσαμε. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που οδηγούμε στο δρόμο με σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία να μας δείχνει αυτά που θέλουν να βελτιώσουν οι οδηγοί στη Γηραιά Αλβιώνα αλλά και εκείνα που θέλουν να δουν να βελτιώνουν οι άλλοι χρήστες του δρόμου.

Στην ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της Young Driver, της μεγαλύτερης σχολής οδήγησης της χώρας για νέους κάτω των 17 ετών, τα ευρήματα που παρουσιάζονται έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη που έχουν οι Βρετανοί για τον τρόπο που οδηγούν οι ίδιοι αλλά και την αντίληψη που έχουν για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Τα συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης μας κάνουν πιο αφηρημένους

Θα ξεκινήσουμε με εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους ως… τέλειους οδηγούς που δεν επιδέχονται βελτίωσης, κάτι που στη Βρετανία ισχύει σχεδόν για έναν στους δέκα (9%) από το δείγμα των 1.000 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα…

Ψηλότερα από όλα στη λίστα των Βρετανών για τα πράγματα που θέλουν να βελτιώσουν ως οδηγοί είναι το παρκάρισμα. Η βελτίωση στο παράλληλο παρκάρισμα βρίσκεται στην κορυφή με ποσοστό 35%, ενώ το παρκάρισμα με όπισθεν ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό 31%. Το 16% από τους συμμετέχοντες θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη υπομονή πίσω από το τιμόνι, ενώ μια θέση πιο κάτω, στην 4η βρίσκεται η επιθυμία τους να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Την αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι ακολουθεί με ποσοστό 15% η νευρικότητα που νιώθουν όσοι οδηγούν στον αυτοκινητόδρομο, την οποία και θα ήθελαν να δουν να μειώνεται, ενώ στην 6η θέση βρίσκεται η επιθυμία το να θυμόμαστε πάντα να ελέγχουμε τα “τυφλά” σημεία, σε ποσοστό μόλις 12%. Ένα 11% από τους συμμετέχοντες θα ήθελε τη νέα χρονιά να χρησιμοποιεί περισσότερο τους καθρέπτες του και ένα 10% να θυμάται περισσότερο να χρησιμοποιεί τα φλας. Μόλις στη 10η θέση, με ποσοστό 9% βρίσκεται η επιθυμία των Βρετανών να μειώσουν περαιτέρω την ταχύτητα που κινούνται.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα Volvo: Λανθασμένη η χρήση παιδικών καθισμάτων

Αναφορικά με την αντίληψη που έχουν οι Βρετανοί για τους άλλους οδηγούς και τα σημεία που θα ήθελαν να δουν βελτίωση τη νέα χρονιά σε σχέση με το 2020, οι επιθυμίες τους φαίνεται να έχουν… αντίστροφη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα το 52% θα ήθελε οι άλλοι να θυμούνται πάντα να χρησιμοποιούν τα φλας όταν αλλάζουν κατεύθυνση και το 44% να μην πλησιάζουν πολύ κοντά στο δικό τους όχημα εκείνοι που τους ακολουθούν. Τρίτη με ποσοστό 42% έρχεται η “ευχή” να μην χρησιμοποιείται το κινητό κατά την οδήγηση, ενώ στην τέταρτη θέση με 40% είναι να μειώσουν οι άλλοι οδηγοί την ταχύτητα που κινούνται. Η υπομονή πίσω από το τιμόνι έρχεται στην 5η θέση με ποσοστό 37%, ενώ στην 6η θέση με 25% βρίσκεται η επιθυμία οι άλλοι να χρησιμοποιούν περισσότερο τους καθρέπτες τους. Το 23% των Βρετανών θέλουν να δουν τους άλλους οδηγούς να ελέγχουν πάντα τα τυφλά σημεία, ενώ στην 8η θέση με 14% φιγουράρει η ασφαλής απόσταση που πρέπει να διατηρείται από ποδηλάτες και… καβαλάρηδες κατά τη διάρκεια προσπέρασης. Τέλος στη 10η θέση με ποσοστό 11% βρίσκεται η επιθυμία να αυξήσουν οι υπόλοιποι οδηγοί την ταχύτητα τους.

Όπως επισημαίνεται και από τους ανθρώπους της έρευνας αυτό που σίγουρα προκύπτει από τα ευρήματα είναι πως όταν ο Βρετανός οδηγός ερωτάται για τον εαυτό του, σε γενικές γραμμές εκείνα τα πράγματα που τον απασχολούν και θέλει να βελτιώσει τη νέα χρονιά φαίνεται να έχουν και τη μικρότερη σημασία αναφορικά με την ασφάλεια των άλλων. Θεωρούν δηλαδή τους εαυτούς τους σε γενικές γραμμές πολύ καλούς οδηγούς.

Από την άλλη, όταν έρθει η ώρα να κρίνουν τους υπόλοιπους οδηγούς στην κορυφή βρίσκονται σημαντικά θέματα ασφάλειας κατά την οδήγηση όπως είναι η χρήση των φλας στην αλλαγή κατεύθυνσης αλλά και η σωστή τήρηση των αποστάσεων από το προπορευόμενο όχημα…

“Ένα 12% των ανδρών και ένα 6% των γυναικών θεωρούν τους εαυτούς τους τέλειους οδηγούς – ωστόσο οι συμμετέχοντες ήταν ξεκάθαροι αναφορικά με τα ελαττώματα που εντοπίζουν στις οδηγικές ικανότητες των άλλων!”, αναφέρει σχετικά η επικεφαλής μάρκετινγκ της Yound Driver, Sue Waterfield.

Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω. Εσείς πιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που θα θέλατε να βελτιώσετε στην οδήγηση σας το 2021 και πού θα θέλατε να δείτε τους άλλους οδηγούς να βελτιώνονται περισσότερο;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr