Ευρώπη: Απώλειες στις θέσεις εργασίας φέρνει μαζί της η ηλεκτροκίνηση

Ο εξηλεκτρισμός των αυτοκινήτων μπορεί να αποτελεί τη βιώσιμη λύση, αυτό όμως δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό και για τις θέσεις εργασίας, σύμφωνα με νέα αναφορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Elon Musk αυτόνομη οδήγηση

Ο εξηλεκτρισμός των αυτοκινήτων έχει ήδη αρχίσει να δείχνει και στο κοινό μέρος των μεγάλων αλλαγών που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην αυτοκινητοβιομηχανία. Οι αλλαγές θα γίνουν ακόμη πιο έντονες την επόμενη 10ετία και επί ευρωπαϊκού εδάφους με την ηλεκτροκίνηση να επηρεάζει τη Γηραιά Ήπειρο και σε εργασιακό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: “Αργός θάνατος” για το μηχανικό χειρόφρενο

Σύμφωνα με αναφορά που δημοσιεύτηκε από την αμερικάνικη συμβουλευτική εταιρία Boston Consulting Group, οι θέσεις εργασίας στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία απασχολεί σήμερα περί τα 5,7 εκατ., θα μειωθούν λιγότερο από 1%. Ωστόσο, οι κατασκευαστές και οι προμηθευτές εξαρτημάτων για κινητήρες εσωτερικής καύσης θα δουν το δυναμικός του να μειώνεται κατά 20% και 42% αντίστοιχα, κάτι που αντιστοιχεί σε 500.000 λιγότερες θέσεις εργασίας. Μεγάλο μέρος αυτών των απωλειών θα αντισταθμιστεί από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με τις εκεί θέσεις εργασίας να αυξάνονται το ίδιο διάστημα κατά 10%, σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, ήτοι κατά 300.000 υπαλλήλους.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν ήδη προειδοποιήσει τους ιθύνοντες της Ε.Ε. ότι οι θέσεις εργασίας σε εργοστάσια που κατασκευάζουν κινητήρες εσωτερικής καύσης είναι και εκείνες που θα δεχτούν τις μεγαλύτερες απώλειες ζητώντας παράλληλα την συμβολή των θεσμών σε μια πιο ομαλή μετάβαση που θα μειώσει τον αντίκτυπο.

Διαβάστε επίσης – Οι “αρνητές” του ΚΟΚ: To 75% παρανομεί στο δρόμο

Η Boston Consulting Group αναφέρει σύμφωνα με το Reuters πως οι κατασκευαστές, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, θα πρέπει να εστιάσουν στην επανεκπαίδευση του εργατικού δυναμικού ώστε να διασφαλίσουν ότι “κανένας δεν θα μείνει πίσω”. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που ήδη βρίσκεται στο στρατηγικό σχεδιασμό των Ευρωπαίων κατασκευαστών για τα επόμενα 15 χρόνια, αφού ήδη πολλοί από αυτούς προχωρούν σε προγράμματα επανεκπαίδευσης των υπαλλήλων τους, φροντίζοντας παράλληλα και για εκείνους με μεγαλύτερη ηλικία που θα έχουν συνταξιοδοτηθεί έως και το 2035, όταν δηλαδή η Ε.Ε. θα “αποχαιρετήσει” οριστικά την πώληση νέων μοντέλων με θερμικά μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου.

Πηγή: Reuters

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.