Η Lancia βγαίνει από την… εντατική! Επίσημο

Αναδιάρθρωση σε διοικητικό επίπεδο, ανακοίνωσε ο όμιλος Stellantis για τη Lancia στοχεύοντας στην επιστροφή της στα δρώμενα των τεσσάρων τροχών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II Blue Lagos

Ένα χαρμόσυνο μήνυμα έστειλε ο όμιλος Stellantis αναφορικά με το μέλλον της Lancia ανακοινώνοντας την αναδιάρθρωση της σε διοικητικό επίπεδο με άμεση μάλιστα ισχύ.

Η πολύπαθη ιταλική εταιρία, που είναι παράλληλα ένα από τα πιο βαριά ονόματα και για το νέο όμιλο, τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή σκηνή, αποκτά νέα διοίκηση και όπως δείχνουν τα πράγματα έρχεται πιο κοντά στην Alfa Romeo, για ένα μέλλον που θα έχει κοινό παρονομαστή.

Διαβάστε επίσης: Νέο Fiat Tipo Station Wagon Diesel με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ


Σε αυτή την πρώτη φάση και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Stellantis ο Ιταλός Paolo Loiotile που βρίσκεται στις τάξης της FCA από το 2003, ορίζεται υπεύθυνος για τα προϊόντα της Lancia, λογικά και για το δρόμο που θα ακολουθήσουν αναφορικά με την εξέλιξη τους. Ο Loiotile έχει σχετική εμπειρία ως προς την αναγέννηση μιας μάρκας σε μια χώρα η περιοχή καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε το 2012 το επαναλανσάρισμα της Alfa Romeo στις Η.Π.Α.

Ακολουθεί ο Γάλλος Yann Chabert, ο οποίος δεν προέρχεται από τις τάξεις του PSA Group, αλλά αποτελεί επί της ουσίας “παιδί” της FCA έχοντας θητεύσει στη Fiat αλλά και στην Daimler Chrysler. Ο Chabert ορίστηκε ως υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Lancia επιστροφή 2021 μάρκα

Για την τιμολόγηση των νέων μοντέλων και προϊόντων που θα δούμε επιτέλους από τη Lancia στο μέλλον, αλλά και της Alfa Romeo -μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια η ιταλική μάρκα έχει περιοριστεί σε ένα μοντέλο, την Ypsilon, η οποία πωλείται μόνο στην ιταλική αγορά- υπεύθυνη ορίστηκε η Erica Valeria Ferraioli, η οποία θα αναφέρεται απευθείας στους Luca Napolitano και Jean-Philippe Imparato διευθύνoνντες σύμβουλοι των Lancia και Alfa Romeo αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Η σπάνια Lancia Delta ECV (+video)

Τέλος, υπεύθυνη τόσο για τη Lancia όσο και για την Alfa Romeo στην ευρωπαϊκή σκηνή ορίστηκε η Roberta Zerbi, η οποία βρίσκεται στη FCA εδώ και μια δεκαετία, έχοντας περάσει πριν από την Ford και την Toyota.

Μια πιο αναλυτική εικόνα για το μέλλον της Lancia αλλά και την τοποθέτηση της εντός του νέου ομίλου αναμένεται να έχουμε τους επόμενους μήνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]