Η Skoda δείχνει το εσωτερικό του νέου 7θέσιου concept Vision 7S

Χώροι για έως και επτά επιβάτες και δύο διαφορετικές διαρρυθμίσεις για το εσωτερικό υπόσχεται η Skoda με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό concept Vision 7S.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Vsion S concept 2022

Το Skoda Vision 7S concept αποτελεί τον προπομπό του νέου αμιγώς ηλεκτρικού 7θέσιου αυτοκινήτου που ετοιμάζει η τσέχικη εταιρεία με το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο της και η νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Skoda αγωνίστηκε στις 24 ώρες του Le Mans

Η Skoda προχώρησε στη δημοσίευση μια πρώτης εικόνας από το νέο Vision 7S η οποία, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αφορά στο εσωτερικό του και τον τρόπο που αυτό έχει διαμορφωθεί ώστε να εκμεταλλεύεται τους διαθέσιμους χώρους.

Σύμφωνα με τους Τσέχους, εκτός από την χρήση βιώσιμων υλικών, το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τους γενναιόδωρους χώρους για έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς και τα λειτουργικά στοιχεία Simply Clever που αποτελούν υπογραφή της Skoda.

Skoda Vision 7S concept 2022

Το εσωτερικό του νέου πρωτότυπου Vision 7S διαθέτει συμμετρική σχεδίαση με χαρακτηριστικό στοιχείο το φαρδύ, οριζόντιο ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες, ενισχύοντας την αίσθηση ευρυχωρίας. Το εργονομικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, καθιστά τον χειρισμό της οθόνης αφής και των απτικών διακοπτών εύκολο και άνετο. Απτικά χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί και στο επανασχεδιασμένο τιμόνι ενώ διαδραστικά απτικά και οπτικά στοιχεία υπάρχουν και στα πάνελ κάθε πόρτας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το μεγαλύτερο και αεροδυναμικότερο 1000άρι supermini της αγοράς

Ατμοσφαιρικός φωτισμός επισημαίνει διάφορες περιοχές του εσωτερικού, δηλώνει το επίπεδο φόρτισης και παρέχει κατάλληλο φωτισμό κατά την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα – το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

Το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών χωροταξικών διαρρυθμίσεων, για οδήγηση και ανάπαυση. Στη διάταξη οδήγησης, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ενώ η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται.

Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.