Ηλεκτρικό Volvo XC40 με δύο κινητήρες και 408 ίππους! (+video)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo είναι γεγονός και είναι το XC40 Recharge, όπως το ονομάζει. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πραγματικά εντυπωσιάζουν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Volvo είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες πως ετοιμάζει ηλεκτρική έκδοση του XC40 και πλέον ήρθε η ώρα να μας το παρουσιάσει και επισήμως.

Το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πλέον γεγονός και μαζί με αυτό ουσιαστικά ξεκινά και την υλοποίηση του προγραμματισμού της που τη θέλει έως και το 2025 να λανσάρει ένα ηλεκτρικό μοντέλο κάθε χρόνο. Έτσι θέλει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να πουλάει ηλεκτρικά ή υβριδικά αυτοκίνητα μόνο.

Όπως είναι προφανές και από την ονομασία του, το Volvo XC40 Recharge βασίζεται στο συμβατικό XC40, με την κυριότερη αισθητική διαφορά του να εντοπίζεται στο εμπρός μέρος και συγκεκριμένα στη μάσκα. Αυτή είναι αλλαγμένη, χωρίς γρίλια, καθώς πλέον δεν φωλιάζει κάτω από το καπό θερμικό μοτέρ που χρειάζεται ψύξη μέσω αέρα. Έτσι έχει βελτιστοποιηθεί και η αεροδυναμική του αμαξώματος.


Μικρές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό του, καθώς μόνο στις λεπτομέρειες παρατηρούνται διαφορές. Σημαντικότερη διαφορά όλων πάντως, ο νέος, ψηφιακός πίνακας οργάνων. Διαφορές υπάρχουν στις ενδείξεις και τα γραφικά του, ενώ νέα είναι και τα γραφικά στην οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων.

Κάτω από το γνώριμο σε όψη αμάξωμα του Volvo XC40 Recharge υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες. Ένας κινεί τους εμπρός τροχούς και ένας τους πίσω. Η συνολική ισχύς τους φτάνει τους 408 ίππους, ενώ η αυτονομία, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα νούμερα που ανακοινώνει η σουηδική μάρκα, ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα (απόδοση με τις νέες, αυστηρότερες μετρήσεις WLTP). Για την φόρτιση των μπαταριών έως το 80% απαιτούνται 40 λεπτά αλλά μέσω ταχυφορτιστή.

Δείτε πιο κάτω το επίσημο video της Volvo για το νέο XC40 Recharge.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]