Καθίσματα: Παρόν vs παρελθόν σε σχεδίαση και ασφάλεια

Ασφάλεια και άνεση. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που πρέπει να ενσωματώνουν στη σχεδίαση τους τα σύγχρονα καθίσματα με τη Skoda να μας μιλά για το παρελθόν αλλά και το μέλλον τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μια απλή σύγκριση μεταξύ των καθισμάτων που βρίσκουμε σήμερα σε ένα αυτοκίνητο και σε εκείνα που κατασκευάζονταν πριν από μερικές δεκαετίες είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς πόσο πολύ έχει προχωρήσει η σχεδίαση τους με στόχο να προσφέρουν πάντα ολοένα και υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Από απλά καθίσματα που προσέφεραν ρύθμιση μόνο για την κλίση της πλάτης τους, τα σύγχρονα καθίσματα διατηρούν τα ίδια βασικά μέρη αλλά τα έχουν εμπλουτίσει με μια σειρά από συστήματα που τα κάνουν πιο εργονομικά και άνετα και την ίδια στιγμή ακόμη πιο ανθεκτικά.

Η βασική δομή μεταξύ των παλιότερων καθισμάτων και των σημερινών παραμένει ίδια αφού και τα δύο φέρουν πλαίσιο, επένδυση αλλά και το αφρώδες υλικό που παρεμβάλλεται μεταξύ των δύο για να μας κρατά άνετους. Ωστόσο υπάρχουν και πολύ σημαντικές αλλαγές που κάνουν τελικά τη διαφορά προς το καλύτερο. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες της Skoda στα παλιότερα καθίσματα η πιο εμφανής απουσία είναι εκείνη του προσκέφαλου, ενός στοιχείου που σήμερα παίζει μείζονα ρόλο στην προστασία του αυχένα μας σε περίπτωση σύγκρουσης.

Δείτε επίσης: Δες πώς βάφονται τα σύγχρονα αυτοκίνητα

Πράγματα που επίσης δεν φαίνονται στα σύγχρονα καθίσματα και απλά δεν υπήρχαν στα παλιά είναι οι πολλαπλές ρυθμίσεις που φέρουν για το ύψος, την κλίση της πλάτης (κάποια και για την κλίση της έδρας) αλλά και ρύθμιση για την υποστήριξη της οσφυϊκής χώρας. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι παραπάνω ρυθμίσεις εκτελούνται και μέσω ηλεκτρικών μηχανισμών.

Επιπλέον συστήματα που φέρουν τα σύγχρονα καθίσματα και τα κάνουν ακόμη πιο άνετα αλλά και σημαντικά πιο περίπλοκα σε σχέση με το παρελθόν είναι οι αντιστάσεις θέρμανσης, κυκλώματα αερισμού και φυσικά οι ενσωματωμένοι αερόσακοι που μπορεί να φέρουν. Μη ξεχνάμε βέβαια και τα ηλεκτρικά συστήματα που προσφέρουν λειτουργία μασάζ και μπορεί επίσης να έχουν ενσωματωθεί στη σχεδίαση τους. Μια ματιά στο εικόνα-τομή που ακολουθεί είναι αρκετή για να μας δείξει που βρίσκονται σήμερα τα καθίσματα αναφορικά με την εξέλιξη τους.

Η Skoda αναφέρει παράλληλα πως ένα τυπικό κάθισμα που μπορεί να βρει κανείς σήμερα σε μια Octavia ζυγίζει κατά μέσο όρο 22 κιλά και αποτελείται από περισσότερα από 100 διαφορετικά εξαρτήματα. Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που η σχεδίαση και η κατασκευή τους πρέπει να ακολουθεί ένα ευρύ φάσμα οδηγιών και κανόνων με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας αλλά και την ελκυστική τους εμφάνιση. Και ποιος καλύτερος δοκιμαστής για τα καθίσματα των Τσέχων από το ίδιο τους το προσωπικό, κάτι που διασφαλίζει και την ιδανική εφαρμογή τους με κάθε σχεδόν τύπο σώματος.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Skoda Enya iV. Δείτε τιμές και εκδόσεις

“Όλοι οι συνάδερφοί μας παίρνουν μέρος στις δοκιμές, γι αυτό και εμείς έχουμε πάντα νέες πληροφορίες από άτομα με διαφορετικούς σωματότυπους.”, δηλώνει σχετικά ο Miroslav Hradil που συντονίζει την κατασκευή των καθισμάτων στη Skoda. Αυτή βέβαια είναι μόνο μια από της δοκιμές που διεξάγονται. Εξίσου σημαντικέ είναι και οι δοκιμές που πραγματοποιούνται και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των αερόσακων σε όλες της θερμοκρασίες αλλά και εκείνες που εξετάζουν γενικά τις αντοχές ενός καθίσματος σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και στη συνεχή χρήση του.

Οι άνθρωποι της Skoda κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία για τις προκλήσεις που θα φέρει στα καθίσματα με πιο σημαντική ίσως από όλες την αυτόνομη οδήγηση που αναμένεται να ανοίξει ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στον τρόπο που σχεδιάζονται. “Αν ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να κοιμηθεί πάνω σε αυτά τα καθίσματα, τότε αυτό θα δημιουργήσει ένα ολοκαίνουριο σετ από προϋποθέσεις για τη σχεδίαση των καθισμάτων αλλά και για τα συστήματα συγκράτησης που θα πρέπει να φέρουν”, συμπληρώνει ο Hradil.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.