Νέο Ford Puma: Στο “The Mall Athens” για περιορισμένες εμφανίσεις

Το νέο Ford Puma βρίσκεται στην χώρα μας και κοσμεί τις εκθέσεις της Ford αλλά και το εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου μπορείτε να το δείτε από κοντά.

Βρείτε μας στο

Το νέο, ήπια υβριδικό και στιλάτο Ford Puma ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στο “The Mall Athens” έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου προκειμένου να ανακαλύψετε από κοντά τις αρετές του και να δείτε το σχεδιασμό του αμαξώματός του.

Το νέο Ford Puma θα βρίσκεται στο “The Mall Athens”, στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου, έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Για να μην πάτε αδιάβαστοι όμως, εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το νέο μοντέλο της Ford, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές του στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα, στην σχεδίαση του νέου Ford Puma συμμετείχε και ο Έλληνας σχεδιαστής Γιώργος Σαριδάκης, τον οποίο μπορείτε να δείτε να μας μιλά για το νέο μοντέλο εδώ.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κορυφαία έκδοσή του Titanium X.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr