Παράταση για το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” – Ταχύτερα πλέον οι πληρωμές!

Το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" είναι ξανά ενεργό και μάλιστα με συντομότερη διάρκεια καταβολής του ποσού. Δείτε τι άλλαξε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι Ηλεκτρικά 2

Έπειτα από τροποποίηση “Κοινής Υπουργικής Απόφασης”, το πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έχει τεθεί ξανά σε ισχύ. Μάλιστα, η παράταση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” φέρνει κάποιες αλλαγές, με την σημαντικότερη να είναι αυτή της ταχύτερης εκταμίευσης του ποσού κατά 4 μήνες! Πάμε να δούμε τι ισχύει πλέον πιο αναλυτικά.

Δείτε επίσης: Τα “καύσιμα” που επιλέγει η Ευρώπη – “Μάχη” ανάμεσα σε diesel και ρεύμα! 

Ο Β΄ Κύκλος του Προγράμματος διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
– Αυξάνεται ο προϋπολογισμός της δράσης στα 65 εκατ. ευρώ και παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς αδιάθετων πόρων από μία κατηγορία οχημάτων σε άλλη, για την οποία οι πόροι έχουν εξαντληθεί.
– Ορίζεται προθεσμία 45 ημερών για την υποβολή δελτίου παραγγελίας οχήματος από τον δικαιούχο, με καταβολή προκαταβολής ή συμφωνητικού χρονομίσθωσης με προκαταβολή. Η ρύθμιση αφορά αιτήσεις που έχουν ήδη εγκριθεί και συμπεριληφθεί ή θα συμπεριληφθούν σε απόφαση υπαγωγής. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη υποβολής των ανωτέρω, η αίτηση θα απορρίπτεται και το ποσό της επιδότησης θα αποδεσμεύεται.
– Περιορίζεται το χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της αγοράς του ηλεκτρικού οχήματος από 12 σε 8 μήνες, από την ημερομηνία υπαγωγής στο Πρόγραμμα.


Με τις παραπάνω ρυθμίσεις περιορίζεται το πλήθος των αιτήσεων που παραμένουν ανενεργές και απελευθερώνονται πόροι για την υποβολή νέων αιτήσεων από ιδιώτες ή νομικά πρόσωπα, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν άμεσα στην αγορά ηλεκτρικού οχήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, παρατείνεται κατά τέσσερις μήνες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα, από 31/12/2023 σε 30/4/2024.

Πηγή: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.