Πιθανή μία μικρότερη έκδοση της Porsche 911;

Πώς θα σας φαινόταν μία πιο μικρή έκδοση της Porsche 911; Ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης του μοντέλου δεν έκρυψε αυτή του την επιθυμία...

Βρείτε μας στο

Μία φωτογραφία ανάμεσα σε δύο «μακρινές» γενιές Porsche 911 είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς πόσο έχουν μεγαλώσει οι διαστάσεις. Αυτό τόνισε ο επικεφαλής του γερμανικού μοντέλου, αφήνοντας αιχμές για μία μικρότερη έκδοση στο μακρινό μέλλον.

Ο Frank-Steffen Walliser κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου ανάπτυξης των μοντέλων 911 και 718. Με αφορμή την επίσημη αποκάλυψη των 911 Targa 4 και Targa 4S, δε δίστασε να εκφράσει την προσωπική του επιθυμία. «Δεν έχω κανένα παράπονο από την 992. Θα ήθελα όμως μία πιο μικρή και σπορ έκδοση, αλλά αυτό για την ώρα είναι απλά μια ευχή», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Αυστραλίας.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά του κινητήρα της 911 Turbo S (+video)

Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να κατανοήσει κανείς πόσο έχουν αυξηθεί οι διαστάσεις και το βάρος της Porsche 911. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα σύγχρονα μοντέλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλησιάζει η ώρα που θα δούμε υβριδικές εκδόσεις στο γερμανικό supercar. Συνεπώς, είναι φυσικό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το βάρος.

Διαβάστε επίσης: Πριν την 911 η Porsche κατασκεύαζε…τρακτέρ (+video)

Επιπλέον, με αφορμή την έλευση της πρώτης ηλεκτρικής Porsche, ο Frank-Steffen Walliser ρωτήθηκε και για μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της 911. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη, λέγοντας ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ μία ηλεκτροκίνητη 911.