Safe Roads: Μία πρωτοβουλία του efood για την “οδική ασφάλεια”

Το efood για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί με μία δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση, αλλά και την ευαισθητοποίηση των οδηγών. Ονομάζεται «Safe Road» και είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδικής ασφάλειας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
traction-efood

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της χώρας έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Έλλειψη προσοχής, απουσία οδηγικής παιδείας, αλλά και άγνοια γύρω από την φροντίδα του οχήματός μας είναι οι κύριες αιτίες ενός προβλήματος που πολλές φορές έχει καταστροφικές συνέπειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και είναι κάτι που περνά από το χέρι όλων μας.

Το efood, μέρος του οποίου είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες διανομέων σε 100 πόλεις της Ελλάδας, έχει πλήρη ενσυναίσθηση της κατάστασης που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους. Αυτός είναι και ο λόγος που προχωρά στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος οδικής ασφάλειας. Ονομάζεται «Safe Roads» και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ασφάλεια των διανομέων αλλά και γενικότερα οδηγών και πεζών.

Κύριοι πυλώνες του προγράμματος είναι η ασφαλής οδήγηση των διανομέων, αλλά και η ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη που βρίσκεται πίσω από τιμόνι. Επιπλέον, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις εκπαίδευσης για τη βελτίωση των συνθηκών οδήγησης στην Ελλάδα. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί η καλλιέργεια της κουλτούρας ασφαλούς οδήγησης.

Συνεργασία με το Traction
“Σύμμαχος” σε αυτή τη δράση είναι η ομάδα του Traction, με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή να συμβάλλουν στην παραγωγή και την «επικοινωνία» πρωτότυπου εκπαιδευτικού περιεχομένου για την ασφαλή οδήγηση και την διαμόρφωση οδηγικής παιδείας στους Έλληνες οδηγούς μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων. Το efood ετοιμάζει μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, μέσα από ένα ειδικό ένθετο στην πλέον δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας www.traction.gr, θα υπάρξει παροχή χρηστικών πληροφοριών στα social media για την οδική συμπεριφορά και την εκπαίδευση των οδηγών.

Κώστας Στεφανής: “Από την ενασχόληση μου με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πήρα πολλά μαθήματα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η πιστή εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένω υγιής μέχρι σήμερα. Δεν θα σταματήσω να τονίζω πόσο απαραίτητα είναι σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται”

Μάνος Στεφανής: “Traction, δηλαδή πρόσφυση! Μόνο τυχαία δεν επιλέξαμε αυτό το όνομα. Μέρος της ασφαλούς οδήγησης είναι η συνεχής πρόσφυση των ελαστικών με το οδόστρωμα. Θυμηθείτε, τα ελαστικά είναι το μοναδικό αξεσουάρ που μας κρατά σε επαφή με το έδαφος. Φροντίστε να βρίσκονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Είναι ζήτημα ζωής!”

Μαζί θα δούμε χρήσιμες συμβουλές που αφορούν τόσο την οδήγηση αυτοκινήτου, όσο και μοτοσυκλέτας. Ενδεικτικά, θα μιλήσουμε για τον εξοπλισμό που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα όχημα, για εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν ώστε οι μετακινήσεις να ολοκληρώνονται με ασφάλεια, όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση των ελαστικών. Ταυτόχρονα, θα αναφερθούμε σε “tips” οδήγησης σε ιδιαίτερες συνθήκες, όπως η αυξημένη κίνηση της πόλης, αλλά και γενικότερα για την συμπεριφορά μας απέναντι στους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Βάλτε ζώνες, φορέστε κράνος, ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά. Ώρα να αλλάξουμε την εικόνα στους ελληνικούς δρόμους!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.