Στα χνάρια της Αστυπάλαιας: Σε «πράσινο νησί» μετατρέπεται η Χάλκη

Στην κατεύθυνση της Αστυπάλαιας «βαδίζει» και η Χάλκη. Το «κόσμημα του Αιγαίου» γίνεται πρότυπο νησί της ηλεκτροκίνησης. Σε αυτό συμβάλλει και η Citroen...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με έναρξη προσπαθειών μετάλλαξης της Αστυπάλαιας σε «πράσινο νησί». Πλέον, την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και η Χάλκη, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα θα είναι ενεργειακά ανεξάρτητη. Σε αυτό έρχεται να συμβάλλει και η Citroen, προωθώντας τις ηλεκτρικές μετακινήσεις μηδενικών ρύπων.

Έρευνα Ελλάδα: Οι Έλληνες θέλουν ηλεκτρικά αλλά… 

Πιο συγκεκριμένα, πλέον έχει υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, της Citroen και των επίσης γαλλικών εταιρειών, Vinci και Akuo Greece. Μέσω αυτής έχει προγραμματιστεί ένα αειφόρο σχέδιο δράσης που θα συμβάλλει στην άμεση αλλαγή της ζωής των κατοίκων του νησιού. Η προώθηση της ηλεκτροκίνησης θα γίνει έπειτα από συνεργασία του Ομίλου Συγγελίδη με την ελληνική πολιτεία.

Και ποιος θα είναι ο ρόλος της Citroen σε αυτό το σχέδιο ενεργειακής μετάλλαξης του νησιού της Χάλκης; Σε πρώτη φάση, ο Όμιλος Συγγελίδη θα παράσχει δωρεάν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης. Ενδεικτικά, θα υπάρξει αντικατάσταση των παλιών και ρυπογόνων αυτοκινήτων του Δήμου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Ταυτόχρονα, επιπλέον κίνητρο για την μετατροπής της Χάλκης σε «πράσινο» νησί είναι η παροχή κινήτρων για απόκτηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τους κατοίκους. Η Citroen θα προσφέρει σε κατοίκους, νομικά πρόσωπα και φορείς, τη δυνατότητα να αποκτήσουν ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών ρύπων σε τιμές κόστους. Η μετάβαση στην πράσινη και έξυπνη κινητικότητα θα υποστηριχθεί επιπρόσθετα με φορολογικά και οικονομικά κίνητρα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συμβολή του Ομίλου Συγγελίδη και της Citroën στο σημαντικό εγχείρημα που λαμβάνει χώρα στη Χάλκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Συγγελίδη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.