Τα νέα “έξυπνα” φανάρια που… καθυστερούν τους παραβάτες. Δείτε πώς λειτουργούν (+video)

Ένα νέου τύπου φανάρι έκανε την εμφάνισή του, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει την κυκλοφορία ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης των αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τα νέα φανάρια που τιμωρούν τους παραβάτες video 2023

Με στόχο να βελτιώσει την οδική ασφάλεια σε κατοικημένες περιοχές, ειδικά σε δρόμους όπου το όριο ταχύτητας είναι πολύ χαμηλό, ένα νέου τύπου φανάρι έχει κάνει την εμφάνισή του και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης: Λ. Κηφισού: Η οδική ασφάλεια αναβαθμίζεται με νέου τύπου μπαριέρες

Το νέο φανάρι έχει τη δυνατότητα να “επιβραβεύει” τους οδηγούς που τηρούν κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας αλλά και να “τιμωρεί” εκείνους που δεν είναι υπάκουοι σε αυτά και η τελευταία στη σειρά εφαρμογή του έγινε στην πόλη Brossard του Καναδά όπου δοκιμάζεται πιλοτικά.

Συγκεκριμένα, το νέο φανάρι ονομάζεται FRED (feu de ralentissement éducatif) και αυτό στα ελληνικά μεταφράζεται ως “εκπαιδευτικό φανάρι”. Το νέο ρυθμιστικό μέσο κυκλοφορίας έχει τοποθετηθεί σε μία οδό όπου υπάρχει σχολείο ώστε να κάνει πιο ασφαλή τη χρήση των διαβάσεων από τους μαθητές αλλά και για να εκπαιδεύει τους οδηγούς στην τήρηση των ορίων ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης: Νέο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής – “Στολίδι” στην Αττικής (+drone video)

Το φανάρι συνδέεται με μια κάμερα ταχύτητας και είναι πάντα κόκκινο. Όταν ένα όχημα πλησιάζει προς αυτό η κάμερα μετρά την ταχύτητα του αυτοκινήτου και ενημερώνει το σύστημα ώστε αυτό να δράσει ανάλογα με το πόσο γρήγορα κινείται ο οδηγός.

Αν ο οδηγός πηγαίνει πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας, το οποίο στην συγκεκριμένη οδό είναι 30 χλμ./ώρα, τότε το φανάρι παραμένει κόκκινο! Από την άλλη αν το όχημα κινείται με ταχύτητα κάτω από το συγκεκριμένο όριο, τότε το φανάρι ανάβει πράσινο και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του χωρίς να σταματήσει.

Το φανάρι θα δοκιμάζεται από τον δήμο του Καναδά για μια περίοδο 90 ημερών προτού αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά του, η οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή, σύμφωνα και με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα.

H δήμαρχος της πόλης, Doreen Assaad αναφέρει ότι η μέση ταχύτητα κίνησης των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου ήταν 40 χλμ./ώρα πριν από την εφαρμογή του φαναριού. Από τότε που ξεκίνησε η δοκιμή, η μέση ταχύτητα έχει πέσει στα 29 χλμ./ώρα. “Το καλό με το FRED είναι ότι επιβραβεύουμε την καλή συμπεριφορά και η επιβράβευση είναι άμεση”, δηλώσε σχετικά η Asaad, η οποία πρόσθεσε ότι τα πρόστιμα μπορεί να είναι αποτελεσματικά αλλά είναι αποτελεσματικά αφού έχει γίνει η παράβαση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.