Ταξίδι με αυτοκίνητο / μοτοσυκλέτα: Συμβουλές για σωστή προετοιμασία!

Μερικές χρήσιμες ενέργειες που θα κάνουν πολύ πιο εύκολο και ασφαλές το ταξίδι μας με αυτοκίνητο / μοτοσυκλέτα. Πάμε να τις δούμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξίδι προετοιμασία

Οι μέρες που πλησιάζουν είναι γιορτινές και δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν προκειμένου να φτάσουν στους δικούς τους, αγαπημένους ανθρώπους. Πριν ξεκινήσουμε, όμως, θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε το ταξίδι να «κυλήσει» ομαλά και ξεκούραστα, είτε γίνει με αυτοκίνητο, είτε με μοτοσυκλέτα. Πάμε να δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για την κάθε περίπτωση.

Προετοιμασία για ταξίδι με αυτοκίνητο:
-Έλεγχος οχήματος!
Πριν από ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, καλό είναι να γίνουν κάποιοι σημαντικοί έλεγχοι ώστε να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Σημαντικός είναι ο έλεγχος στην πίεση και την κατάσταση των ελαστικών μας. Επίσης, ο οδηγός πρέπει να ελέγξει τη στάθμη συγκεκριμένων υγρών του οχήματός του, όπως το λιπαντικό, το ψυκτικό και το υγρό φρένων. Τα φωτιστικά σώματα πρέπει επίσης να λειτουργούν!


-Δώσε βάση στην ορατότητα!
Είναι σημαντική συμβουλή για την ασφάλειά μας στη διάρκεια του ταξιδιού και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι πρέπει να κάνει κάθε οδηγός. Αρχικά, πριν το ταξίδι φροντίζουμε ώστε να είναι καθαρά τα τζάμια μας, τα κρύσταλλα των καθρεπτών, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων. Επίσης, προκειμένου να διατηρείται η ορατότητα στη διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να φροντίσουμε για την άριστη κατάσταση των υαλοκαθαριστήρων, αλλά και την πληρότητα του δοχείου καθαριστικού. Στον τομέα της ορατότητας θα προσθέταμε και την ρύθμιση των καθρεπτών, η οποία πρέπει να γίνεται με το που βρεθούμε στην θέση του οδηγού και όχι εν κινήσει. Εννοείται, επίσης, ότι δεν πρέπει να καλύπτουμε με αντικείμενα τον χώρο της εταζέρας (πάνω από τις αποσκευές), διότι εμποδίζει την ορατότητα προς τα πίσω.

-Απομακρύνετε αντικείμενα από την καμπίνα!
Μία συνήθεια που πρέπει να αποφεύγουμε είναι η τοποθέτηση διάφορων αντικειμένων και αποσκευών μέσα στην καμπίνα. Αυτή η συνήθεια είναι πολύ επικίνδυνη και σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος μπορεί να αποβεί μοιραία. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας τόσες αποσκευές ώστε να χωράνε στον χώρο του πορτμπαγκάζ. Ένα βαρύ αντικείμενο εντός καμπίνας μπορεί να μετατραπεί σε «φονικό όπλο» σε ένα απότομο φρενάρισμα, μιας και το βάρος του πολλαπλασιάζεται κατά την βίαιη επιβράδυνση.

-Άσε το κινητό στην άκρη!
Πριν από κάθε διαδρομή, πόσο μάλλον πριν από ένα μεγάλο ταξίδι, οφείλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε το κινητό τηλέφωνό μας. Ακόμα και μία ματιά λίγων δευτερολέπτων στην οθόνη του smartphone μας μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Σε όλα τα σύγχρονα οχήματα υπάρχει Bluetooth ή σύστημα συνδεσιμότητας Android Auto / Apple Carplay. Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, συνδέουμε το κινητό μας ώστε να μην χρησιμοποιούμε τα χέρια μας κατά την οδήγηση. Το ίδιο κάνουμε και με το GPS. Αν δεν γνωρίζουμε καλά την διαδρομή, ρυθμίζουμε τον προορισμό πριν ξεκινήσουμε.

Προετοιμασία για ταξίδι με μοτοσυκλέτα:
-Έλεγχος οχήματος και σε αυτή την περίπτωση!
Όπως και στο ταξίδι με αυτοκίνητο, έτσι και στην μοτοσυκλέτα, πρέπει να προχωρήσουμε σε μία σειρά από ελέγχους πριν ξεκινήσει το ταξίδι. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει ένας έλεγχος στην πίεση και την κατάσταση των ελαστικών μας, αλλά και στα φωτιστικά σώματα. Καλό είναι επίσης να ελέγξουμε την αλυσίδα της μοτοσυκλέτας, ενδεχομένως να χρειάζεται λίπανση ή καθαρισμό, αλλά και τα υπόλοιπα υγρά (π.χ. υγρά φρένων και λιπαντικό κινητήρα). Άλλος ένας έλεγχος που πρέπει να γίνει είναι αυτός της κατάστασης της μπαταρίας, ενώ καλό είναι να καθαριστεί και το πλαστικό «φέρινγκ», αν υπάρχει, προκειμένου να βελτιωθεί η ορατότητα.

-Μάθε τι καιρό θα συναντήσεις!
Πριν από κάθε ταξίδι, ειδικά με μοτοσυκλέτα, καλό θα είναι να ενημερωθούμε σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στη διαδρομή. Έτσι, θα έχουμε την δυνατότητα να ντυθούμε ανάλογα προκειμένου να προστατευτούμε από το κρύο. Σε περίπτωση που αναμένεται βροχόπτωση, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας μία αδιάβροχη, προστατευτική ένδυση. Εννοείται πως ,αν ο χρόνος μας το επιτρέπει, αναβάλλουμε το ταξίδι για μερικές ώρες, μέχρι να δούμε καλύτερες προγνώσεις καιρού.

-Η ξεκούραση του αναβάτη είναι το παν
Η οδήγηση της μοτοσυκλέτας για πολλές ώρες απαιτεί «γεμάτες» μπαταρίες για να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Προτείνουμε, λοιπόν, την παραμονή του ταξιδιού ο αναβάτης να κοιμηθεί καλά, αλλά και να τραφεί ελαφρά ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Φροντίζουμε, επίσης την πλήρωση του οργανισμού μας με υγρά, καθώς η κίνηση με μοτοσυκλέτα αφυδατώνει τον οδηγό.

-Προετοιμάσου για τα διόδια
Μπορεί με μοτοσυκλέτα να κερδίζεις χρόνο στην κίνηση, αλλά η πληρωμή των διοδίων είναι μία αρκετά πιο χρονοβόρα διαδικασία. Ο αναβάτης, λοιπόν, προτείνουμε να φροντίζει από πριν τη διαδικασία πληρωμής, ώστε να μην βρεθεί μπροστά στην μπάρα των διοδίων «παλεύοντας» να βγάλει τα γάντια και να πληρώσει με ψιλά. Μία από τις καλύτερες πρακτικές είναι η πληρωμή με χρεωστική κάρτα ή μέσω κινητού τηλεφώνου (NFC). Φροντίστε να τα έχετε σε μία «προσιτή» τσέπη, ώστε να τα βρείτε εύκολα. Ιδανική λύση είναι ένα tank bag, τοποθετείται συνήθως με μαγνήτες επάνω στο ντεπόζιτο της μοτοσυκλέτας. Συνεπώς, βρίσκεται μπροστά στον οδηγό και είναι εύκολα προσβάσιμος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.