Ταξινομήσεις Ιανουαρίου 2021. Το Top 10 των εταιριών

Οι ταξινομήσεις το μήνα που μας πέρασε δίνουν και μια πρώτη γεύση για τη μάχη που θα δώσουν οι εταιρίες φέτος επί ελληνικού εδάφους για την κορυφή των πωλήσεων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις 2021

Αναμενόμενα πτωτικά ξεκίνησε ο Ιανουάριος σε σχέση με τον άνευ κορονοϊού αντίστοιχο μήνα του 2020 με το ενδιαφέρον εδώ να επικεντρώνεται στις ταξινομήσεις που παρουσίασαν οι εταιρίες τον πρώτο μήνα του 2021 αλλά και την προσωρινή τους κατάταξη στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα και με μερίδιο αγοράς που έφτασε στο 16,3% για το μήνα που μας πέρασε η Toyota βρέθηκε στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων με 1.269 μονάδες.

Διαβάστε επίσης: Ταξινομήσεις Ευρώπη με δεύτερο best seller ηλεκτρικό! Δείτε το Top 10

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Peugeot με 874 μονάδες και μερίδιο αγοράς στο 11,3%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Hyundai με 546 ταξινομήσεις και μερίδιο της πίτας που ανήλθε σε επτά ποσοστιαίες μονάδες (7%).

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Opel με το δικό της μερίδιο να φτάνει στο 6,1% για 476 ταξινομήσεις και την Volkswagen να κλείνει την πρώτη πεντάδα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με 433 αυτοκίνητα, τα οποία αντιστοιχούν στο 5,6 επί του συνόλου.

Για μόλις ένα δέκατο της μονάδας διαφορά έναντι της VW, η Citroen κατέλαβε την 6η θέση με ποσοστό 5,5% και 424 ταξινομήσεις με την 7η θέση να πηγαίνει σε έναν ακόμη Ασιάτη, τη Suzuki. Η ιαπωνική εταιρία έκλεισε τον Ιανουάριο με 376 ταξινομήσεις και ποσοστό επί του συνόλου στο 4,8%.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το SUV με τις περισσότερες ταξινομήσεις στη χώρα μας το 2020

Στην 8η θέση, ως πρώτος premium κατασκευαστής βρέθηκε η Mercedes με 4,7% μερίδιο της πίτας που αντιστοιχεί σε 367 ταξινομήσεις, έχοντας ακριβώς πίσω της την 9η BMW με 4,6% και 354 ταξινομήσεις.

Την πρώτη δεκάδα των ταξινομήσεων σε επίπεδο εταιρίας στην ελληνική αγορά έκλεισε η Renault με 4,1% και 322 ταξινομήσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr