Τιμές Mazda2 στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Mazda2. Πλέον έχουμε τις τιμές του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Mazda2 έγινε στην Ελλάδα και συνέπεσε με τα 100ά γενέθλια της μάρκας, γεγονός που συνοδεύτηκε με το πρέπον κόψιμο τούρτας επί Ελληνικού εδάφους!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Mazda2 αλλά και τις εντυπώσεις του Κώστα Στεφανή από την πρώτη δοκιμή μαζί του

Το αναβαθμισμένο Made in Japan Mazda2 υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo – Soul of Motion και ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις της τεχνολογίας SkyActiv. Η αναβάθμιση αφορά στους τομείς του σχεδιασμού, της αφής και της ποιότητας των υλικών, όπου πλέον αναφερόμαστε σε επίπεδο πολυτέλειας.


Δείτε εδώ το video που ετοίμασε η Mazda για τα 100ά της γενέθλια 

Σύμφωνα με την Mazda, η γενικότερη οδηγική συμπεριφορά είναι επίσης καλύτερη αφού καίριο ρόλο παίζει το ηλεκτρονικό πρόγραμμα υποβοήθησης στην συμπεριφορά του συστήματος πλαισίου και αναρτήσεων G-Vectoring Control Plus.

Σε θέματα ασφάλειας, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ενημέρωσης του οδηγού είναι παρόντα, και ξεχωρίζουμε τα Adaptive LED Headlights (ALH), Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS) με ανίχνευση πεζών, και Traffic Sign Recognition (TSR) μαζί με κάμερες 360° και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος.

Στην χώρα μας, το μικρό ιαπωνικό μοντέλο διατίθεται ήδη με τον SkyΑctiv-G 1.5 λτ. απόδοσης 90 ίππων με σύστημα MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) που υιοθετεί την τεχνολογία Skyactiv-eSync.

Οι τιμές του είναι ξεκινούν από τα 14.509 ευρώ για την βασική έκδοση G90 Mazda mHybrid Challenge και φτάνουν στα 16.997 ευρώ για την πιο πλούσια έκδοση G90 Mazda mHybrid Takumi Plus. Ανάμεσά τους υπάρχει η έκδοση G90 Mazda mHybrid Takumi η οποία κοστίζει 16.235 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]