Το νέο Land Rover Defender στο φυσικό του περιβάλλον (+videos)

Το νέο Land Rover Defender είναι σχεδόν έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι να γίνει η επίσημη παρουσίασή του, καθώς πλέον ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να γυρνά στη ζούγκλα...

Βρείτε μας στο

Το Land Rover Defender είναι από τα πλέον ιστορικά μοντέλα της αυτοκίνησης καθώς φέτος κλείνει τα 71 χρόνια του από την παρουσίασή του στο Amsterdam Motor Show. Η νέα του γενιά είναι επόμενο να είναι από τα μοντέλα εκείνα που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες εικόνες και videos που δημοσίευσε η βρετανική μάρκα, είναι σχεδόν έτοιμη (διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν και τις σκληρές δοκιμές της εδώ).

Σε αυτά τα πρόσφατα videos το βρετανικό offroader “βολτάρει” παρέα με τον φωτογράφο David Yarrow, στο πάρκο Borana Conservancy στην Κένυα, υποστηρίζοντας το έργο της βρετανικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Tusk για τη διάσωση της άγριας ζωής στην Αφρική.

Ο φωτογράφος David Yarrow δήλωσε: «Η φωτογράφιση άγριων ζώων απαιτεί την βέλτιστη πρόσβαση και μετακίνηση, επομένως το, επομένως είναι απαραίτητο ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σε πάει σε δυσπρόσιτα μέρη. Το Land Rover Defender είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο οπότε και μια από τις πρώτες αποστολές του είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα λιοντάρια στην Αφρική.».

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr