Αφεντικό της Ford: Έρχονται σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων λόγω…

Ιδιαίτερα απαισιόδοξο εμφανίστηκε το αφεντικό της Ford σχετικά με τις μελλοντικές τιμές των αυτοκινήτων. Δείτε τους λόγους που θα φέρουν μεγάλες αυξήσεις!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές των αυτοκινήτων

Οι τιμές των αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα μία σχετική έρευνα. Τα νέα σχετικά με τις μελλοντικές τιμές είναι ακόμα πιο δυσάρεστα, όπως αναφέρει το αφεντικό της Ford.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνουμε με τον λιγνίτη. Δείτε την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για το 2021

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ford Europe, Gunnar Herrmann, εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος σχετικά με τις τιμές των επερχόμενων μοντέλων. Βασική αιτία που θα οδηγήσει σε τρομακτική αύξηση των τιμών είναι η παγκόσμια έλλειψη σε chips αυτοκινήτων, πρόβλημα που δεν θα λυθεί άμεσα αν δεν επενδύσουν ακόμα περισσότερες εταιρείες στην κατασκευή ημιαγωγών.

Πέρα από την έλλειψη που πλέον είναι δεδομένη, το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό λόγω της στροφής προς την ηλεκτροκίνηση, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες για chips. Ενδεικτικά, ο Gunnar Herrmann αναφέρει πως ένα Ford Focus με συμβατικό κινητήρα απαιτεί περίπου 300 chips, την ώρα που το αμιγώς ηλεκτρικό έχει τις 10πλάσιες ανάγκες (περίπου 3.000 chips).

Σα να μην έφτανε αυτή η έλλειψη, το κόστος των μελλοντικών αυτοκινήτων θα αυξηθεί και για έναν ακόμα λόγο. Οι τιμές των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μπαταριών, όπως ο χάλυβας και το λίθιο, συνεχώς αυξάνονται. Συνεπώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Ford Europe, θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των μελλοντικών αυτοκινήτων.

Πηγή: CNBC

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.