Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με οθόνη αφής (+video)

Πριν από 36 χρόνια παρουσιάστηκε επίσημα το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με οθόνη αφής. Ας δούμε ποιο ήταν και τι δυνατότητες είχε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
οθόνη αφής

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στο πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ποιο ήταν. Τώρα έφτασε η ώρα να μάθουμε και το πρώτο μοντέλο με οθόνη αφής, το οποίο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το μακρινό 1986.

Διαβάστε επίσης: To Nissan που είχε οθόνη αφής, αναγνώριση φωνής και αισθητήρες το 1983 (+video)

Η χρονολογία είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή! Μπορεί σήμερα να υπάρχουν λίγα έως ελάχιστα νέα αυτοκίνητα που δεν εξοπλίζονται με οθόνη αφής, αλλά πριν από 36 χρόνια εμφανίστηκε αυτή η τεχνολογία για πρώτη φορά και κάθε άλλο παρά σύνηθες ήταν να τη συναντάς σε αυτοκίνητο. Ασφαλώς, δεν θα πρέπει να περιμένουμε τις δυνατότητες ενός σύγχρονου infotainment, ούτε παρόμοια ποιότητα εικόνας.


Πίσω στο 1986, λοιπόν, το Buick Riviera έγινε το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με οθόνη αφής. Ονομαζόταν Graphic Control Center, ήταν τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα και το μέγεθός της άγγιζε τις μόλις 5 ίντσες. Μέσω αυτής, ο οδηγός μπορούσε να ελέγξει το ηχοσύστημα, το σύστημα κλιματισμού (θερμοκρασία και ένταση αέρα), αλλά και να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, κάνοντας διαγνωστικό έλεγχο.

Μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, εν έτει 1990, η αμερικανική Buick αποφάσισε να αφαιρέσει την οθόνη αφής, διότι υπήρξαν πολλά παράπονα των πελατών σχετικά με την απόσπαση προσοχής κατά την οδήγηση. Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι το ίδιο πρόβλημα είναι υπαρκτό και στις μέρες, με μία πρόσφατη έρευνα να προβληματίζει ιδιαίτερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.