Ευρώπη 2019: Top 25 κατασκευαστών και μοντέλων

Μια εταιρία και ένα μοντέλο βρέθηκαν στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων της Ευρώπης πέρσι. Δείτε τους πρώτους 25 και στις δύο κατηγορίες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MyAuto

Για μία ακόμη χρονιά η εταιρία που κυριάρχησε στις ταξινομήσεις νέων μοντέλων στην Ευρώπη ήταν η VW με τον Γερμανό κατασκευαστή να καταγράφει 1.768.286 μονάδες σύμφωνα με την JATO Dynamics.

Την VW ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Renault που έκλεισε τη χρονιά με 1.057.509 ταξινομήσεις με τη Ford να ακολουθεί στην τρίτη θέση λίγο κάτω από το ένα εκατ., συγκεκριμένα με 998.099 μονάδες. Peugeot και Mercedes έκλεισαν την πρώτη πεντάδα με 976.289 και 912.286 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

Στα μοντέλα το VW Golf ήταν το best seller για τη χρονιά που μας πέρασε με 410.330 ταξινομήσεις στην Ευρώπη των 27. Πίσω του στη δεύτερη θέση “τερμάτισε” το Renault Clio με 319.136 μονάδες με το Polo να παίρνει την τρίτη θέση και να αποτελεί το δεύτερο μοντέλο των Γερμανών στο Top 5 με 256.259 ταξινομήσεις. Στην 4η θέση βρέθηκε το Ford Fiesta με 228.183 μονάδες, ενώ την πεντάδα έκλεισε το VW Tiguan κάνοντας έτσι το… “χατ τρικ” για την γερμανική εταιρία με 224.890 ταξινομήσεις.


Ακολουθεί ο πίνακας με τις 25 πρώτες εταιρίες στις ταξινομήσεις του 2019 όπως επίσης και τα 25 πρώτα μοντέλα που κέρδισαν τις προτιμήσεις του ευρωπαϊκού κοινού.

Top 25 αυτοκίνητα και κατασκευαστές

Πηγή: JATO

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]