Όταν η Mercedes-Benz κατασκεύαζε και πωλούσε… Honda! (+video)

Γνωρίζετε ότι στο παρελθόν οι Mercedes-Benz και Honda είχαν κάτι παραπάνω από μία απλή συνεργασία; Ώρα για ένα ταξίδι πίσω στις αρχές του '80!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μερικές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της αυτοκίνησης έρχονται πολλές φορές μέσα από άγνωστες ιστορίες συνεργασίας εντελώς διαφορετικών εταιρειών. Μία εξ΄ αυτών για παράδειγμα, ήταν κατά την εξέλιξη του Lada 2103, όπου η Porsche έδωσε τα φώτα της στους Σοβιετικούς. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε άλλη μία άγνωστη ιστορία, αυτή της συνεργασίας των Mercedes και Honda στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στη Νότια Αφρική.

Διαβάστε επίσης: Όταν η AMG έδωσε τεχνογνωσία στους Ιάπωνες

Εκείνο το διάστημα, οι Ιάπωνες ήθελαν να επεκταθούν στη συγκεκριμένη αγορά προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Αλλά το κόστος για δημιουργία μονάδων παραγωγής ήταν μεγάλο και αναζήτησαν άλλους τρόπους εισχώρησης στην οικονομία της Νότιας Αφρικής. Κάπου εκεί αρχίζει να εμπλέκεται και η Mercedes-Benz, η οποία δραστηριοποιούνταν στη συγκεκριμένη αγορά από το 1948.

Το κέρδος ήταν δεδομένο και για τις δύο εταιρείες! Από τη μία πλευρά, η Mercedes-Benz θα κέρδιζε ποσοστά πωλήσεων από ένα προσιτό και αξιόπιστο αυτοκίνητο σαν το Honda Ballade. Άλλωστε, το δυνατό της χαρτί, η 190E, ήταν ένα όχι και τόσο προσιτό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνει τις επιθυμητές πωλήσεις στη συγκεκριμένη αγορά. Από την άλλη, η Honda δεν θα προχωρούσε στην κατασκευή εργοστασίου, με το αυτοκίνητό της να παράγεται στη μία και μοναδική μονάδα που είχε στη συγκεκριμένη χώρα η Mercedes.

Το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας ονομαζόταν Honda Ballade και όχι μόνο κατασκευαζόταν από την mercedes, αλλά βρισκόταν και μέσα στις εκθέσεις της. Μάλιστα, λανσαρίστηκε ως ένα αυτοκίνητο με ποιότητα αντίστοιχη της Mercedes, γεγονός που στο μέλλον λειτούργησε ευεργετικά για τη φήμη της ιαπωνικής εταιρείας. Η συγκεκριμένη στρατηγική marketing “έπιασε” τόπο, με πολλούς κατόχους Mercedes να αγοράζουν το Honda Ballade για δεύτερο αυτοκίνητο.

Η συνεργασία έληξε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, διήρκεσε δηλαδή περίπου 20 χρόνια, με τη Mercedes να αυξάνει τους δείκτες πωλήσεων της και τη Honda να εδραιώνεται στην τοπική αγορά ως μία εταιρεία με ποιότητα αντάξια της Mercedes. “Win-Win” με όλη της σημασία της φράσης!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.