Αφιέρωμα: Πίνακες οργάνων που άφησαν εποχή!

Κάποτε οι σχεδιαστές αυτοκινήτων έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και στον πίνακα οργάνων! Και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκαν μερικά αυτοκίνητα τόσο ξεχωριστά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 2002

Πριν από μερικές δεκαετίες -μέχρι τις αρχές του 2000 θα έλεγα- οι εταιρείες αυτοκινήτων προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μοντέλα με έντονο το στοιχείο της… διαφορετικότητας, καθώς έτσι πίστευαν και όχι άδικα, πως θα προσελκύσουν αγοραστές. Αυτή η εποχή πλέον μοιάζει μακρινή, καθώς η παραγωγή πολλών μοντέλων γίνεται στο ίδιο εργοστάσιο με ανταλλακτικά από τους ίδιους προμηθευτές και η ομοιότητα είναι το ζητούμενο, καθώς αυτή συνεπάγεται μειωμένο κόστος και ευκολία παραγωγής (απλοποίηση παραγωγικής διαδικασίας).

Μάλιστα, οι οθόνες που έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και σε κάθε έκφανσή της, μοιάζουν η ιδανική λύση, τόσο για τους κατασκευαστές, που τις προμηθεύονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες και απλώς τις τοποθετούν στο ταμπλό, όσο και για την πλειονότητα των αγοραστών που τις αποζητά και κοιτά το μέγεθός τους αλλά και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Πείτε με γέρο… αλλά ο πίνακας οργάνων, ο ωραίος πίνακας οργάνων, είναι πραγματικά από τα πιο ωραία σημεία/στοιχεία ενός αυτοκινήτου, αλλά και από αυτά που αφήνουν το στίγμα τους. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πίνακας οργάνων είναι κάτι που κοιτάς αρκετά συχνά, ενώ υπάρχουν αυτοκίνητα από 40 και 50 ετών που μνημονεύονται ακόμη και σήμερα εξαιτίας του πίνακα οργάνων τους!


Πιο κάτω λοιπόν παρουσιάζω σε εικόνες (τα μοντέλα αναφέρονται στην περιγραφή), τους πίνακες οργάνων (αναλογικούς ή ψηφιακούς) που λάτρεψα και συνάμα θεωρώ πως άφησαν ιστορία, είτε για τον σχεδιασμό τους, είτε για την εμφάνισή τους ή ακόμη και για την hitech τεχνολογία τους για τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής. Πάμε να τους δούμε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]