Αυτή είναι μία από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ελλάδα (+drone Video)

Ώρα για μία "πτήση" στα σύννεφα της Πίνδου! Ας γνωρίσουμε το Πέρασμα του Μπάρου μέσα από ένα εντυπωσιακό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πέρασμα του Μπάρου

Άλλο ένα όμορφο video μας έρχεται από το κανάλι “Up Stories” και αυτή τη φορά μας ταξιδεύει μέχρι το Πέρασμα του Μπάρου. Πάμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά και να δούμε εντυπωσιακά πλάνα από την “πτήση” μέσα στα σύννεφα της Πίνδου.

Διαβάστε επίσης: “Πτήση” πάνω από την πιο διάσημη στάση στην ιστορία των ελληνικών δρόμων (+video)

Το Πέρασμα του Μπάρου αποτελεί το υψηλότερο ασφάλτινο πέρασμα στην Ελλάδα, καθώς σε ορισμένα σημεία μπορεί κανείς να οδηγήσει ακόμα και στα 1.900 μέτρα υψόμετρο. Βρίσκεται στη ραχοκοκαλιά της Πίνδου και αποτελούσε για τους κτηνοτρόφους ένα ορεινό πέρασμα από τη Θεσσαλία στην Ήπειρο.


Ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες για να διασχίσουν οδικώς το πέρασμα και να απολαύσουν την Ηπειρωτική πλευρά της Πίνδου. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα από τα λίγα περάσματα που ενώνουν την Θεσσαλία με την Ήπειρο.

Πριν δείτε το video, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει εντυπωσιάσει ακόμα και ανθρώπους του εξωτερικού. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε μία σχετική δημοσίευση από την εταιρεία TomTom, Πιθανόν να την γνωρίζετε από τα συστήματα πλοήγησης στα infotainment κάποιων αυτοκινήτων. Η εν λόγω εταιρεία, λοιπόν, ανάρτησε μία εικόνα με την ελληνική διαδρομή Baros Pass και μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.