Χρήσιμα: Πέντε συμβουλές για διακοπές με ηλεκτρικό

Φόρτισε έως 80-85% στους ταχυφορτιστές και αξιοποίησε τον χρόνο αναμονής! Μερικές συμβουλές για ευχάριστες διακοπές με ηλεκτρικό αυτοκίνητο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Διακοπές με ηλεκτρικό

Βρισκόμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού και δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα βάλουν “πλώρη” για ένα μακρινό προορισμό. Πάμε να δούμε πέντε χρήσιμες συμβουλές για “ηλεκτρικές διακοπές” από τον Josep Bons, επικεφαλής Ηλεκτρικής και Ηλεκτρονικής Ανάπτυξης της SEAT.

1. Προγραμματισμός του ταξιδιού: Μελετήστε τις διαδρομές που θα κάνετε και σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε που βρίσκονται οι σταθμοί φόρτισης. Είναι καλύτερα να εντοπίσετε περισσότερους από έναν σταθμό σε περίπτωση που η πρώτη επιλογή έχει πολύ κόσμο ή είναι εκτός λειτουργίας.

2. Προετοιμάστε τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας: Το σύστημα κλιματισμού ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου καταναλώνει ενέργεια από την μπαταρία, το οποίο σημαίνει ότι η βέλτιστη διαχείριση του κλιματισμού του αυτοκινήτου θα έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη αυτονομία. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να διατηρείτε μία σταθερή θερμοκρασία 22-24ºC μέσα στο αυτοκίνητό σας. Προτιμήστε επίσης τον προκλιματισμό της καμπίνας την ώρα που το αυτοκίνητο βρίσκεται στον φορτιστή.


3. Φορτίστε το πλήρως στο σπίτι, έως 80-85% στους ταχυφορτιστές: Ξεκινήστε από το σπίτι με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, συντιστούμε το επίπεδο φόρτισης να κυμαίνεται πάντα μεταξύ 30% και 80%. «Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο στο σταθμό καθώς το τελευταίο στάδιο φόρτισης είναι το πιο χρονοβόρο», λέει ο Josep.

4. Οδηγήστε αποδοτικά: Όπως συμβαίνει και στα αυτοκίνητα με θερμικούς κινητήρες, η αυτονομία συνδέεται με τον τρόπο οδήγησης. Η ομαλή επιτάχυνση και η αποφυγή απότομου φρεναρίσματος θα βοηθήσει ώστε να πάτε πιο μακριά με μία φόρτιση.

5. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας: Η επαναφόρτιση δε χρειάζεται να είναι βαρετή. Aνάλογα με τον φορτιστή, μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως 8 ώρες. Το κλειδί είναι να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο. Κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε ένα παγωτό, να κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή να περάσετε χρόνο με φίλους, οικογένεια ή συνταξιδιώτες. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσετε την μπαταρία να επαναφορτιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ ξεκουράζεστε στο ξενοδοχείο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου SEAT

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.