Ένα Land Rover Defender αποκλειστικά για… “σκαφάτους”

Η «Carlex» είναι γνωστή για την ικανότητά της να προσφέρει αισθητική σκάφους σε ένα αυτοκίνητο. Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του Land Rover Defender...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τη μετατροπή της Mercedes X-Class από τον οίκο Carlex. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία και στην περίπτωση του θηριώδους Land Rover Defender 110.

Διαβάστε επίσης: Ιάπωνες μετέτρεψαν το Suzuki Jimny σε… Land Rover Defender 

Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται «Yachting» και ξεχωρίζει κατευθείαν από αυτή την ιδιαίτερη ασημένια εξωτερική απόχρωση. Στο πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος είναι εμφανή τα λογότυπα του πολωνικού οίκου, ενώ ιδιαίτερα γραφικά έχει και το κάλυμμα της ρεζέρβας στο πίσω μέρος.

Όπως συνέβη και σε άλλα μοντέλα «Yachting Edition», ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική αναβάθμιση. Η καμπίνα προσφέρεται με λευκές επενδύσεις και αρκετές ξύλινες «πινελιές». Υπάρχει μία δεύτερη επιλογή, με χρυσαφί επενδύσεις για τα καθίσματα και αλουμινένια διακοσμητικά στοιχεία. Βέβαια, η πρώτη είναι αυτή που παραπέμπει στην αισθητική των πολυτελών σκαφών.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν έγινε κάποια αναβάθμιση από την Carlex. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να προσφέρεται στις δύο εργοστασιακές εκδόσεις κινητήρων. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτές μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο. Η πολωνική εταιρεία δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη των τιμών για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση και καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας στο Facebook.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.