Επιτρέπεται ή όχι η αφαίρεση της εμπρός πινακίδας στο αυτοκίνητο;

Συχνό φαινόμενο να βλέπουμε αυτοκίνητα χωρίς εμπρός πινακίδα. Είναι, όμως, νόμιμο κάτι τέτοιο; Δείτε τι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. και αν υφίσταται πρόστιμο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
εμπρός πινακίδα

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχετε δει κάποιο αυτοκίνητο από το οποίο απουσιάζει η εμπρός πινακίδα. Μάλιστα, ειδικά στα σπορ μοντέλα φαίνεται πως δεν είναι εύκολα εφικτή η εύρεση μιας θέσης στον προφυλακτήρα για να τοποθετηθεί η πινακίδα. Πάμε να δούμε τι αναφέρει ο Κ.Ο.Κ. σχετικά με την εμπρός πινακίδα.

Διαβάστε επίσης: Επιτρέπεται το παρκάρισμα σε δρόμο χωρίς πεζοδρόμιο; Τι λέει ο Κ.Ο.Κ.;

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι ξεκάθαρος και στο άρθρο 90 παράγραφος 4 αναφέρονται τα εξής: “Αυτός που θέτει σε κυκλοφορία αυτοκίνητο όχημα, το οποίο δεν έχει
τοποθετημένες και τις δύο πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας, οι οποίες έχουν
νόμιμα χορηγηθεί, καθώς και εκείνος, ο οποίος κυκλοφορεί άλλης κατηγορίας
όχημα, που δεν είναι εφοδιασμένο με κανονικές πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας, τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ. Με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ τιμωρείται και αυτός που οδηγεί οδικό όχημα του οποίου οι πινακίδες δεν είναι, για οποιοδήποτε λόγο, ευκρινώς ορατές ή αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα βεβαίωσης παραβάσεων ή τοποθετεί επ’ αυτών μη αντανακλαστικό υλικό. Για τη σχετική παράβαση που αφορά φορτηγά οχήματα έχουν εφαρμογή οι ειδικές διατάξεις του ν. 3446/2006.


Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο νόμος ορίζει ως υποχρεωτική την τοποθέτηση της πινακίδας εμπρός. Μάλιστα, πρέπει να τοποθετείται ακριβώς όπως παραδίδεται από το Υπουργείο Μεταφορών. Συνεπώς, δεν προβλέπεται πρόστιμο μόνο για την απουσία πινακίδας. Τόσο η τοποθέτηση σκουρόχρωμων μεμβρανών, όσο και η τοποθέτηση αυτοκόλλητης πινακίδας είναι ενέργειες που τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο.

Αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι να αναφέρουμε ότι δεν απαιτείται να είναι τοποθετημένη στο κέντρο του προφυλακτήρα, αρκεί να είναι εύκολα ορατή. Η θέση που βλέπουμε, λοιπόν, σε μοντέλα όπως για παράδειγμα η Alfa Romeo 156 είναι καθόλα νόμιμη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.