Γνωρίζεις γιατί υπάρχει αυτό το καλώδιο σε μοντέλο της Toyota;

Τι θέλουν να μας δείξουν οι Ιάπωνες με αυτή την εικόνα; Πάμε να δούμε την δυνατότητα που προσφέρει το νέο μοντέλο της Toyota...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Prius

Το νέο Plug-In υβριδικό Toyota Prius αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες και μία από τις εικόνες που συνόδευαν το δελτίο τύπου και μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η συγκεκριμένη. Για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η υποδοχή στο πίσω παράθυρο και ποιος ο ρόλος του καλωδίου; Πάμε να δούμε τι συμβαίνει!

Χρήσιμα: Για ποιον λόγο υπάρχει αυτό το πλαστικό στο παρμπρίζ;

Όπως αναφέρει η Toyota, το νέο Prius συνοδεύεται από λειτουργία εξωτερικής τροφοδοσίας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως ο κάτοχος μπορεί να αξιοποιήσει την μπαταρία του αυτοκινήτου και να δώσει ρεύμα σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Η υποδοχή που υπάρχει στην καμπίνα είναι σε θέση να δώσει 1.500 W μέχρι η στάθμη της μπαταρίας να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο όριο. Στη συνέχεια, ο θερμικός κινητήρας ενεργοποιείται για να την ξανά φορτίσει. Η Toyota αναφέρει πως με πλήρη φόρτιση μπαταρίας και γεμάτο ντεπόζιτο, το Prius μπορεί να προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια για πέντε ημέρες.


Κάτι τέτοιο μπορεί να αξιοποιηθεί στο σπίτι, σε περίπτωση έκτακτης διακοπής ρεύματος, ή για την τροφοδοσία συσκευών σε υπαίθριες δραστηριότητες. Το πλαστικό στο άνω μέρος του παραθύρου που βλέπετε, από το οποίο περνά το καλώδιο, είναι η υποδοχή στο τζάμι του οχήματος, ώστε να κλείνει τελείως και να προφυλάσσει την καμπίνα σε ενδεχόμενη βροχόπτωση. Έτσι, δεν χρειάζεται να μένει το τζάμι ανοικτό ή η πόρτα (έστω και λίγο), όταν έχουμε το καλώδιο στο εσωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Toyota Prius εξοπλίζεται και με ηλιακό πάνελ στην οροφή που “υπόσχεται” ακόμα και 1.250 χλμ. ετησίως με αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Φανταστείτε, λοιπόν, ότι βρίσκεστε στην ύπαιθρο και τροφοδοτείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας με ρεύμα από το Toyota Prius, το οποίο ρεύμα προέρχεται από τον ήλιο. Εντυπωσιακό! Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το νέο Toyota Prius.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.