Γνωρίζεις τι είναι το “Shift Lock” στα αυτόματα κιβώτια; (+video)

Το συναντάμε δίπλα από τον επιλογέα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ώρα να γνωρίσουμε το Shift Lock!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Shift Lock

Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το πιθανότερο είναι να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα πορτάκι στο οποίο αναγράφεται το “Shift Lock”. Αναρωτηθήκατε ποτέ για ποιον λόγο υπάρχει εκεί; Ας γνωρίσουμε μία πληροφορία για κατόχους αυτοκινήτων με τέτοια κιβώτια, θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν μείνουν κάποια στιγμή από μπαταρία.

Χρήσιμα: Τι είναι το “kickdown” στα αυτόματα κιβώτια; (+video)

Πριν δούμε για ποιον λόγο υπάρχει το “Shift Lock”, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ένα αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με το “P” επιλεγμένο στο κιβώτιο πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον κινητήρα για να μετακινηθεί σε άλλη θέση ο επιλογέας. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν ένα όχημα με αυτόματο κιβώτιο μείνει από μπαταρία.


Σε αυτή την περίπτωση το προεπιλεγμένο “P” δεν μας δίνει την δυνατότητα να “απελευθερώσουμε” το αυτοκίνητο. Εδώ έρχεται, λοιπόν, το “Shift Lock” να μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ένα πορτάκι που μόλις το ανοίξουμε εμφανίζεται η υποδοχή για το κλειδί. Μόλις ο οδηγός τοποθετήσει εκεί το κλειδί, το κιβώτιο απελευθερώνεται και μπορεί πλέον να μεταφερθεί στο “N” (Neutral), ώστε να το σύρουμε.

Σε αρκετά μοντέλα δεν υπάρχει το σχετικό πορτάκι δίπλα από τον επιλογέα (η φωτογραφία προέρχεται από μοντέλο της Kia). Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε από το εγχειρίδιο χρήσης (manual) του αυτοκινήτου, κάθε αυτόματο κιβώτιο προσφέρει τη δυνατότητα απεμπλοκής σε περίπτωση που έχει μείνει από μπαταρία. Καλό θα είναι να είστε ενήμεροι σχετικά με τον τρόπο απεμπλοκής, σε κάποια μοντέλα δεν είναι τόσο απλή διαδικασία. Ακολουθεί ένα ενδεικτικό video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.