Χρήσιμα: Τι είναι το “kickdown” στα αυτόματα κιβώτια; (+video)

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων πιθανόν θα το γνωρίζουν. Ας δούμε τι είναι το "kickdown" και πότε εμφανίζεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Συζητώντας για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, είναι αρκετά πιθανό να είχατε ακούσει τη λέξη “kickdown”. Ας δούμε, λοιπόν, τι σημαίνει αυτός ο όρος και πως λειτουργεί με τη βοήθεια μερικών videos.

Χρήσιμα: Τι μπορούμε να μάθουμε βλέποντας ένα ελαστικό;

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το “kickdown” υπάρχει σαν λειτουργία μόνο στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και όχι στα χειροκίνητα. Ουσιαστικά πρόκειται για την απότομη αλλαγή σχέσεων στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μόλις ο οδηγός επιλέξει να “βυθίσει” το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα.


Έστω, λοιπόν, ότι ο οδηγός ενός αυτοκινήτου κινείται στον αυτοκινητόδρομο με 100 χλμ./ώρα και 6η ταχύτητα στο αυτόματο σασμάν. Μόλις πατήσει τέρμα το γκάζι, το αυτοκίνητο θα κατεβάσει πάνω από μία σχέσεις ώστε να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση. Για παράδειγμα, από την 6η σχέση, μπορεί να κατεβάσει αυτόματα ακόμα και σε 3η σχέση. Αυτό ακριβώς είναι το “kickdown”.

Στα περισσότερα αυτοκίνητα, στο τέλος της πλήρους διαδρομής του πεντάλ γκαζιού, υπάρχει ένα “σκαλοπάτι”. Δημιουργεί μία αίσθηση σα να πατάμε κουμπί με το πεντάλ του γκαζιού. Αυτή είναι ουσιαστική η εντολή, ώστε να γίνει το “kickdown”. Εννοείται πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη στα αυτόματα κιβώτια, είτε o μοχλός βρίσκεται στη θέση D (Drive), είτε έχει επιλεχθεί το M (Manual).

Ακολουθούν δύο κατατοπιστικά videoς. Το πρώτo μας δείχνει πως λειτουργεί το σύστημα σε ένα Mazda3 και το δεύτερο περιέχει λήψεις από τα πολλαπλά κατεβάσματα σχέσεων σε μία BMW με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.